Tok jeg i litt for hardt?

I dag var det siste økt med styrketrening i aparatsirkel. Det er en av treningsformene jeg har likt. Jeg er ganske sterk.  Siden det var siste gangen la jeg på litt mer motstand på flerexav apparatene.  Her skulle man virkelig ta i til siste slutt!

Jeg var på siste repetisjon på nest siste apparat da det skjedde. Plutselig hørtes en alarm, og taklyset begynte å blinke.  Brannalarm! sa instruktøren og vi brga oss raskt ut av rommet. Folk røska med seg vannflasker og ytterjakker, så jeg tok meg tid til å skifte sko. Meg på holken i hallsko ville raskt ende med knall og fall. Jeg kjente ikke røyklukt, og området er stort.

Vi åpnet døra mot trappa opp, men der var det røyk såvi lukket døra raskt igjen og valgte en alternativ utgang.  Vi kom oss ut og bort til samlingspunktet ved parkeringsplassen, og lederen her oppe begynte navneopprop på alle pasienter og ansatte

Brannbilen kom med blålys og sirener. Alle var kommet ut og gjort rede for.  Så fikk vi beskjed om at vi kunne gå inn igjen. Vel, økta vår var over så vi gikk på leiligheten.

Mens vi spiste lunsj diskuterte vi om det var en øvelse eller virkelig røykutvikling.  Det hadde ikke luktet stort av røyken.  Jeg håpet på en aldri så liten brann med tilhørende røykutvikling slik at den store hallen var uegnet for Inga sin sirkeltrening senere denne ettermiddagen.  Så heldig var jeg ikke. Ikke hadde hallskoene mine brent opp heller. Jeg la de igjen utenfor rommet vi hadde trent i. Det strider mot alt jeg har lært å liksom røske med seg sko og vannflaske når man evakuerer ved brannalarm.

Bildet er et arkivbilde. Jeg har ikke med meg mobilen på trening og fikk ikke tatt bilde av brannbilen ennå så gjerne jeg ville. Og ja, det var en øvelse og røyken var lufta ut lenge førcdet var tid for sirkeltrening i hallen.

8 kommentarer

Siste innlegg