Fredagstanker…

Endelig helg.

Hverdagen har kommet tilbake etter julfrien og for min del betyr det mye jobb og mange spennende utfordringer. Kjenner jeg er sliten, irritabel mot Gamle Gubben grå og to tenåringssønner og ikke minstden forb… gneldrebikja . Kjenner at energinivået er på bånn.

Et laaangt karbad nå, på med joggebuksa og tulle meg inn i et pledd og krølle meg sammen forran TVN hadde vært nydelig både for meg og mine stive og støle muskler. (Hvorfor de er så stive derimot vet jeg ikke. Trimme gjør jeg jo ikke…)

Men nei, om en drøy time er det å tulle seg inn i boblejakka og begi seg ut i 15 blå. Tre nattevakter venter. og etter det – en ny uke full av avtaler, oppgaver og utfordringer.

Hadde tenkt å lure meg til en liten lur i sted etter å ha rydda og ordna litt i heimen, men da kom Gamle Gubben Grå og startet støvsugern… En klok kvinne kjefter ikke på en mann som støvsuger, og min Gubbe gjør det kun rett før eller rett etter mine nattevakter.. (Merkelig sammentreff?) Nå står han på kjøkkenet og synger høyt og skingrende på kjøkkenet mens han lager mat til oss. Et godt tegn på at han er sur over at jeg pisker han rundt.   Men jeg har arbeidet  hver dag denne uka. Han har hatt fri og knapt gjort en ting. <han får jammen bidra litt han og.  (Og så blir maten langt bedre når han lager den enn hvis jeg skulle stå for matlagningen)

JEG lever det livet jeg ønsker. Jeg liker å jobbe mye. Jeg liker å ha en hektisk hverdag. Uka har vært fyllt med varierte opplevelser, Et møte med Helseministeren på mandag, to flotte vakter med verdens beste assistent på tirsdag og onsdagskvelden, En aktiv kontordag i går. Et forsinket bursdagsbesøk til ei venninne i går kveld. og husarbeid og turer med hunden mellom slagene. Det jeg ikke er fornøyd med er at ikke Gamle Gubben Grå og  ogaå yngste tenåringssønn kan bidra mer med husarbeid og hverdagslige gjøremål.  Da hadde jeg sluppet å bli så sliten, så irritert og så suuuur. Da hadde jeg og hatt mer energi og tid til å gjøre morsomme ting med guttene og Gubben.

Skulle ønske de så den…..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg