Tappet for energi..

Sitter her ved PC n som vanlig. Gamøe Gubben Grå og guttene sitter i kjellerstua og ser film.

Nattevakta var travel,som vanlig. Få rolige perioder, men fikk unna litt kontorarbeid. Arbeider med å få stillt ei liste med gode kandidater til valget til ansattes representanter i Sykehusstyret, eller foretaksstyret som det nå så fint heter.. De tre store forbundenelegeforeningen, sykepleierforbundet og fagforbundet har avtale om felles liste. Jeg og noen til forsøker å få til en liste fra alle oss små organisasjonene også. Mye og ordne, mye å sette seg inn i for at lista skal kunne bli en realitet. Men du så morsomt hvis vi kunne lykkes. Gode kandidater er det lett å finne. Mange kvalifiserte medlemmer i de små organisasjonene også. Viktig å få til en bra miks i geografi og fagområder. På slutten av vakta, når hodet ikke lengre fungerte til strategisk tenkning krøllet jeg meg sammen og leste i boka til Gerd Liv Valla. Jeg har virkelig sans for dama. Å lese hennes memoarer og politiske betraktninger er virkelig inspirerende og ikke minst lærerikt. Jeg føler meg litt som Valla. Jeg er heller ingen pusekatt.

Hjem via REMA for å gjøre lørdagshandelen. Rakk akkurat ikke hjem før Pappa hentet guttene. Møtte dem 100 meter fra huset. Faren min er 82 år og henter tenåringssønnene mine om lørdagene og tar de med påvedkapping, sagbruket, skauen og alt det andre han driver med. Overlevering av kunskap. Hyggelig samvær og en ordning begge parter setter pris på.

Gamle Gubben Grå var på vei ut med hunden. Da han kom inn ble det frokost og aviser på oss begge og noen avslappende formiddagstimer på sofaen.

Guttene kom hjem. Jeg lagde middag, Gryterett i dag med svinekjøtt og mye sopp og ikke minst creme fraiche. Godt.

Nå er det en times tid til jeg igjenn må sette nesa mot jobben for nattevakt nummer 2.  Og sånn går no dagan…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg