Hjelp, jeg er middelaldrende…..

Ok. Jeg er klar overat jeg ikke akkurat er en ungdom  lenger.  Ungene begynner å bli store. Minstemann begynner på videregående til høsten, eldste sønn rager bredskuldret snart et hode over meg og blir myndig til sommeren og datteren er bofast med sambo og eget liv 140 mil hjemmefra. Men  jeg er da fremdeles ung…?

OK da. Gamle Gubben Grå blir 50 i neste måned. Men han er jo godt over 3 år eldre enn meg. …  Jeg er da fremdeles ung…?

OK.  Mange av de gråhårede mennene  som hilser på meg på gata og i butikken er hverken pasienter som kjenner meg igjen fra sykehuset eller lærere fra ungdomsskolen, men rett og slett gamle klassekammerater eller andre jevngamle bekjennte.  Flere av flere av dem dukker og opp på røntgen for å ta bilder av hofter og knær med spørsmål om aldersforandringer og i forrige uke traff jeg på ei som var flere måneder yngre enn meg og som hadde skiftet begge hoftene.  Men jeg er da fremdeles ung…?

I går kom det siste tegnet på at jeg kanskje må revurdere mitt syn på egen ungdom.  På mat butikken traff jeg storesøstra til lekekammeraten min fra sandkassa. Hun var en ordentlig storesøster og mye eldre enn oss, men alikevell datteren til et vennepar av mine foreldre.  Hun var litt distre i kassakøa og lo det bort med å skylde på alderen og avsluttet med at “Ja. jeg er jo blitt pensjonist så da er det ikke rart om jeg begynner å tulle…” så kneiste hun med nakken og gikk stolt og raskt ut av foretningen. Jeg ble stående målløs å se etter henne mens jeg tok en kjapp hoderegning Jo, hun kunne faktisk være gammel nok til å ha gått av med AFP:altså pensjonist… men jeg er fremdeles ung…..?

9 kommentarer
  1. For et herlig innlegg.
   Jeg kjente meg litt igjen. Møter folk fra skolen som er grå og tunge i skritta, jeg føler meg ikke slik.
   Alderen tar oss igjen, men nei jeg er heller ikke gammel.:)

  2. Du er ung hvis du føler deg ung! haha Om du orker så hadde det vært veldig hyggelig om du tok en titt innom bloggen min og la kanskje igjen en kommentar? Er ganske ny her! Kos deg videre!

  3. Klart du er ung, det er jeg som er gammel, alder er helt pyton for meg er ikke bare ett tall som alle sier det er he he og jeg forandrer meg heller ikke er bare alle andre som eldes 🙂

  4. Er det ikke slik da, at vi er så gamle som vi føler oss. Funker helt greit så lenge det ikke er et speil i nærheten 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg