En nattevakt er over…

Nok en gang har natten blitt tilbragt i de mørke koridorene som nattevakt på Sykehuset.  En stille og rolig natt uten de alt for store hendelsene..  Så jeg fikk gjort litt tillitsvalgtsarbeid. Sommerturnusen er ennå ikke ferdig. Den har gått mellom meg og ledelsen som en stafettpinne i flere uker. Håper jeg har fått på plass de siste endringene nå, og at det ikke dukker opp flere feil.  Folk lurer på hvordan de skal jobbe.  Fra mandag av blir det dyrt for arbeidsgiver hvis den ikke er ferdig.  “Begynn før, spør mer” pleide mattelæreren min på gymnaset (ja jeg er så gammel at jeg sier gymnas) Fikk og begynt å se på turnusene til strålevernkoordinatorene, men så ble hodet alt for tungt til å drive med tall og turnus.

Vi har fått ny låne- trykksprøyte, så jeg måtte jo teste ut den litt. Tørrtrening så jeg var klar hvis det skulle dukke opp noen CT undersøkelser som trengte bruk av den.  Spør meg ikke om typebetegnelse og produsent.

Endelig steg solen opp over det akkurat passe store sykehuset, og jeg kunne endelig gå hjem.

Hjemme hadde tennåringsguttene stukket av med alt brødet. Skikkelig frokost og en ordentlig matpakke må til skal de ut å arbeide sammen med Bessa.  Så nå er Gamle Gubben Grå dratt ut for å kjøpe brød slik at jeg snart kan kose meg med frokost og aviserne.  Endelig helg!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg