Dagen på sofaen og kvelden på terassen…

Den som arbeider om natta må i min alder, desverre sove om dagen. Så mesteparten av dagen ble tilbragt i lett dvale på sofaen i stua.  Sto ikke opp før guttene var kommet hjem.

Kvelden derimot ble tilbragt på terassen.Eldste sønn vartet opp med grilling av hamburgere og så ble jeg sittende der å nyte rødvinglasset og sommerkvelden.

Ut på kvelden, mens Gamle Gubben Grå og yngste sønn var på sykkeltur tente jeg stearinlys, lykt og utepeis. Den har blitt brukt som gigalykt i fjor sommer, og hadde litt mye stearin i bunn, men med litt ved ble det et flott peisbål. 

 Etter at Gubben og sønn var kommet hjem og begynt å kritisere lurheten i mitt prosjekt ble det plutselig et flott bål, litt for flott.  … Utepeis på terasse med hus og gassgrill i umiddelbar nærhet….  Gubben tok iingen sjanser….

Brannslukkninggsapparatet ble tømt, og noen sier jeg skal vaske terassen i morgen…..   Sånn i etterpåklokskapens navn var nok min ide om peisbålkos i en peis fyllt med stearin ikke så lur.  Glad for at Gubben er en handlingens mann og at det gikk bra.  Dette er jo drømmehuset mitt !!!!!  Heretter skal jeg nøye meg med små lykter og stearinlys.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg