Takk for det gamle….

Takk for  alle gode opplevelser i 2013.  Hyggelige sammenkomster,  All egjestene som var med og feiret Gamle Gubben Grå.  Koselig besøk hos Datteren i Harstad.  Flotte samtaler med mine flotte barn.  Gode vakter med gode kollegaer,

Takk for alle som har vært der for meg i 2013. Familie og venner. Kollegaer og bekjente.  Da livet var svart og kneet knust var det godt med mye omtanke, hyggelig hjilsner og koselige besøk. 

Takk for et godt arbeidsmiljø og verdens beste kollegaer.

Takk for de utfordringene 2013 ga. Knuste knær og vanskelige personalsaker har vært utfordrende og lærerikt.  Styreverv er spennende .  Politisk arbeid er morro, selv om valgressultatet ikke ble som ønsket og hersketeknikken til enkelte gamle gubber kan være frustrerende.

Takk for gleder og alle små øyeblikk av lykke som en vakker soloppgang som nytes på vei til skole og jobb, blomstrende blomsterbed, glade hundeøyne og en god latter

Sorger har det og vært.  Ikke minst tok jeg Mortens bortgang tungt.  Noen mennesker forstår du ikke fullt og helt hvor mye har betydd før de er borte. 

Alt i alt har 2013 vært et godt år. Ikke ett av de bedre – men et godt år.  Nå er jeg spent på hva 2014 har å by på.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg