Å forholde seg i ro …..

Her om dagen var det kommunestyremøte i vår kjære kommune.  En av SOL sine representanter haddemeldt forfall, og jeg ble derfor inkallt som vara.  Jeg finner det som alltid veldig interesant, og må klare å skaffe meg fast plass ved neste valg.  (Så nå vet dere hvem dere må stemme på.. …)

Det var mange saker som skulle opp.  Mange gode og noen mindre gode innlegg, Stort engasjement og noen gruppemøter.  Så møtet ble langt og lengre enn langt.  

Den viktigste saken denne kvelden var om kommunen skulle selge deler av sine aksjer i kraftverket til en intresent aktør. Ja, arbeiderparti veteranen Larsen sa sågar at det var den viktigste saken i hans tid i kommunestyret.  Det var redgjørelser, inlegg og replikker slik seg hør og bør i en så viktig sak.  Klokka hadde passert 23.00, og kvelden begynnte så smått å gå over i natt. Mange av representantene pleier muligens vanligvis å ha gått til sengs for lengst på denne tiden av døgnet.   Endeelig ble strek satt og man kunne gå til votering.

De som er enig i Rådmannens forslag forholder seg i ro.  De som er uenig viser det ved stemmetegn. Det stemmes. ” lyder ordførerens myndige røst.  Det stemmes.  Stemmer blir tellt, og flertallet stemte for Rådmannens  forslag –  altså forholdt seg i ro.

For meg blir spørsmålet; kan vi være sikre på at de “som forholdt seg i ro” faktisk stemte for Rådmannens forslag, og ikke bare rett og slett hadde sovna?

GOD HELG

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg