Feriedag 8 forsvant i turbofart

Nå er det høstferie og jeg trenger derfor ikke mase opp Yngste Sønn om morgenene denne uka.  Flott, da slipper jeg å være privatsjåfør før frokost.  Trodde jeg…. Men i dag var det Eldste Sønn som ikke rakk bussen. Selvsagt kjører jeg så han rekker jobben.  Hva er det man har mammaer til?
Hjemme igjen hadde Yngste Sønn utrolig nok stått opp!! Kryss i taket.  Det ble frokost i full fart, fikk tømt og fylt opp oppvaskmaskinen, lufta Kjøteren og tømt noen ampler som en gang har inneholdt blomster, men nå kun inneholder jord og brune stilker før klokka var 9.00 Kan være effektiv når jeg går inn for det.
Klokka 9.00 satte vi oss i bilen, Yngste Sønn og jeg og dro ut til min Barndoms dal. Yngste Sønn skulle være med Bessa i tømmerskogen, og jeg tok med Mamma på luftetur.

Hva er vel en mer naturlig tur for en utflukt en vakker høstdag enn min kjære arbeidsplass?  Så for tredje gang denne ferien dro jeg på jobb, men denne gangen var det Mamma som hadde et ærend på huset.  Kom meg inn og ut uten å møte kjente.  (Så slipper de å ha moro av at jeg er avhengig av jobben min…)

Så ble det kafe besøk, før vi tok en shoppingtur. Koselig mor-datter-dag.

Var hjemme igjen litt før 15.00. Hadde tenkt å vaske stuegulvet og litt annet småfiks før jeg startet med middagen,  men en litt masete Kjøter, og det flotte høstværet lokket meg ut igjen..  Nå bar turen til det flotte turområdet rundt Samsjøen.

Var litt spent på hvordan det skulle gå med kneet, så jeg valgte lett terreng og holdt meg stort sett på grusveiene. Måtte bare en liten tur ned på stranda så Kjøteren fikk et lite bad.  Det gikk greit med kneet, og det ble en times tur i det helt fantastiske høstværet. Tenk at det er oktober om to dager og fremdeles 15 grader om dagen. Helt fantastisk.

Jeg elsker virkelig disse skogsturene mine.  Kjenner skuldrene senkes og stresset preller av.  Men skogsturene varer jo ikke evig, og litt over 17.00 var jeg hjemme igjen.

Lagde middag, satte på en ny oppvaskmaskin og var klar til å sette meg til bords da telefonen ringte.  Det var Datteren.  Hun trengte litt kjøre og være med og handle hjelp sånn ca NÅ: Rakk ¨kaste i meg litt mat før jeg dro avgårde igjen. Tok med Yngste Sønn.

En times effektiv shopping før senteret stengte.  Da vi var på vei hjem møtte vi Gamle Gubben Grå og Eldste Sønn. Hvor skal de? Ikke vet jeg, men det får være deres problem.

Hjemme igjen. Kanskje jeg nå kan få satt meg ned med det interiørbladet jeg kjøpte sammen med Mamma i formiddag.  Da ringer telefonen. Det er Datteren, og i følge Yngste Sønn er hun deprimert.  Hun hadde funnet ut at folkeregisteret fremdeles så på henne som bosatt i Nord Norge. Ja, jeg kan forstå at en kan bli deprimert av mindre…..

Og når klokka slo 21.00 kunne jeg ENDELIG slenge meg på sofaen med interiørbladet. I morgen er det atter en feriedag, og da skal jeg ut døra litt over 07.30..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg