Med jord under negla

Jeg har en ringperm hvor jeg samler alle gode ideer jeg har lyst til å prøve ut i hus og hage.  Mange gode ideer, men dessverre alt for sjeldent at jeg får tid til å gjennomføre noen av dem.   Så jeg har gledet meg lenge til disse tre fridagene og håpet at jeg skulle få realisert ett eller annet prosjekt. 
Første fridag startet som så alt for mange ganger før, med at jeg måtte dra på ett eller annet møte. Så og i dag. Opp før normale folk får skoa på, og ut av huset før klokka 7.U menneskelig. Spesielt fordi jeg hadde nattevaktshelg i helga og derfor ikke er menneske på en god del dager. Men et medlem skulle i et møte som raskt kunne utvikle seg til “den vanskelige samtalen” (i hvertfall hvis ikke jeg var der og holdt arbeidsgiver så vel som arbeidstaker i øra..)
Vel, møtet gikk greit, og etter litt lunsj og en tur innom Freteks, satte jeg kursen hjemover.
Etter en tur innom Kiwi, var jeg hjemme litt før klokka 15.00. Jeg tok en tur med hunden og så kunne jeg endelig sette i gang med noe fornuftig.

Jeg spadde vekk all torva rundt drivbenkene i kjøkkenhagen, kjøpte markduk og dekorflis og fikk  ryddet opp i kjøkkenhageområdet. Vil forhåpentligvis bidra til mindre luking, Samtidig som det blir penere, sånn rent visuelt.  Hadde ikke nok dekorbark, så jeg må en tur tilbake til Plantasjen i morgen.  Men så langt er jeg fornøyd.  Sliten og med en rygg som skriker tok jeg kvelden rett før klokka 22.00. Fornøyd over hva jeg fikk ut av første fridag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg