Det var bare det som manglet……

Kokkejævel poste bilde av en blodig vattpinne, og beholder plassen på toppen av bloggtopplista. Jeg som er mer opptatt av at folk skal gjøre sin plikt raser ned til en 48. plass.  Blodige vattpinner og hentydninger om sykdom selger mer enn formaninger om å gjøre sin plikt.  Såpass burde jeg i grunn ha forstått av meg selv.

Så mens resten av verden er opptatte av Corona og covi19, er Kokkejævel og leserskaren hans opptatte av at han har fått en liten sprekk på trommehinnen. For det er det blod fra øret tyder på.  Trommehinnen har blitt skadet, enten av et slag mot hode eller av at et fremmedlegeme for eksempel en vattpinne har stukket hull på trommehinna.

Kokkejævel forsikrer oss om at han ikke har noen smerter “der inne”.  Nei, det kan du få meg til å tro… Det er jeg som får vondt “der inne”, altså i hodet mitt.  At det ikke er stort med smerter i hodet til Kokkejævel er forståelig. Vakuum gjør sjeldent vondt…

Merkelig nok ringte han verken legevakt eller 113.  Hadde jo vært litt likt klick-bitenes konge.  Stikke hull på trommehinna si med en vattpinne, få samlet et par bloddråper på en vattpinne og laget et innlegg med blålys og legevakt.

Han forsøker å dytte skylda over på Kjærest. Undrer seg over om hun kanskje stikker lange nåler inn i øret hans mens han sover.  Neida, Kokkejævel. Det trengs ikke lange nåler til.  Det trengs bare en velrettet albue mot hodeskallen din.  Si meg, snorker du?  I så fall kan det være forklaringen på hvorfor Kjærest blir voldelig nattestid.  Jeg kan trøste Kokkejævel med at så fremt det ikke kommer gul væske sammen med blodet fra øret er det ingen grunn til bekymring.  men kommer det gul væske hadde jeg vurdert separate soverom. Det tyder på brudd på hodeskallen.

Som dere alle ser, kan jeg og ta bilde av brukte vattpinner.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg