Finn funn

I går handlet jeg på en slik kjøp-salg-gibort side på fb. Alle dere som følger denne bloggen jevnlig vet jo at jeg er utrolig glad i gjenbruk. Og i går kom jeg over nok et godt tilbud.

Da vi flyttet inn i Drømmehuset sommeren 2007 fikk vi litt penger av mine svigerforeldre til oppussing og litt nytt interiør. Sofaene vi hadde i Huset i skogen, der vi bodde før, hadde sett sine bedre dager. De var nye da vi flyttet inn, men 9 år, 3 små barn, hunder og katter hadde satt sine spor. De skulle ikke være med inn i Drømmehuset.

Vi investerte i noe så lite praktisk som 2 store hvite skinnsofaer jeg forelsket meg i i “Billigkroken” på IKEA. De ble som 2 flotte smykker i “penstua” som er holdt i hvitt og gull. Nå er de straks 13 år, men holder seg relativt greit.

Da jeg skrolla nedover fb. då jeg plutselig noen som solgte 2 hvite skinnstoler i samme serie som sofaene som skulle selges til høystbydende.  Jeg har lenge tenkt på at det hadde vært kjekt med noe  stoler sammen med sofaene. Kjekt når  ungene er hjemme eller vi har gjester. Så jeg la inn et bud. 100 kr for begge.

Jeg fikk tilslaget! Gamle Gubben Grå dro av sted og hentet dem, og vips hadde vi en stor sallonggruppe i stua. Stolene er store og gode å sitte i, mindre slitt enn sofaene og jeg er strålende fornøyd.  Gøy med fornying!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg