Fresende frue, fredagspølse og forventninger

Ser dere folkens?  Jeg ha endelig blitt toppblogger på ordentlig!  Er på tredje plass for andre dag på rad!  Nå er det bare et tidsspørsmål før jeg troner helt på toppen dag etter dag, uke etter uke, måned etter måned osv…

Skal innrømme om at jeg hadde et lite håp om å nå andreplassen allerede i dag.  Hvor vanskelig kan det være å slå en blogger som ikke blogger?  Vel Ida Wulff været faren som luret, sendte far og sønn ut på trilletur og fikk postet sitt første blogginnlegg på 25 dager.  Og vips så har Ida Wulff nesten tre ganger så mange sidevisninger som denne kjerringa her.

Ikke nok med at Ida snapper andreplassen rett foran nesa mi, hun hermer etter innleggene mine og!
Dere husker sikkert at vi har kjøpt ny bil.  Vel, det har Ida Wulff og familien gjort også.  Til og med fargen på bilen er den samme.

Men der slutter i grunn likheten når jeg tenker meg om.
For mens Ida Wulff har ventet lenge på at den fabrikknye bilen skulle bli levert, ble jeg veldig overrasket da det plutselig dukket opp en fyr som skulle levere en 30 år gammel bil som har en kjørelengde som tilsvarer ti ganger rundt ekvator.
Og mens Ida sin nye bil selvsagt er en elbil, er vår “nye” bil noe så politisk ukorrekt som en dieselbil.
Håper i grunnen at Ida Wulff måtte gjøre et litt større innhogg på sparekontoen enn det vi måtte – men når det kommer til Gamle Gubben Grå er jeg i grunn engstelig for hva han kan ha funnet på å betale for å få Dømmebilen.

Ida lover å bli flinkere til å blogge, og lover oss et blogginnlegg til i løpet av uka.
Vel, det tro jeg ikke fø jeg ser det.  Jeg meldte meg inni en bokklubb da jeg fikk mitt første barn. Fikk vel knapt lest ei bok før jeg var tilbake på jobb og fikk noen rolige nattevakter.

Skal jeg ha håp om å avansere ytterligere på bloggtoppen må jeg nok skrive om noe annet enn snøen som falt i fjor. Eller i går da, som jeg skrev om i innlegget Det var ikke helt etter planen… Jeg burde jo selvsagt ha danset i  den snøen og fått Gamle Gubben Grå ta bilder av ei diger dansende kjerring barbeint i sommerkjolen ute i snø-kavet.  Jeg vurderte det, men jeg liker overhode ikke snø i april. I tillegg til at ei dansende barbeint kjerring på en våt og sleip gressplen fort kunne føre til litt ufrivillig kaving og engler i sne hvis jeg plutselig ble liggende på ryggkulen å sprelle etter et lite feilsteg under en cha-cha-cha.

Spis og spar har som vanlig sin ukemeny.  Lavkarbo så klart.  Alle disse andre toppbloggene er jo så politisk korrekte.  Her får du oppskriften på alt fra stekt blomkål til pølse i brød.  Ja, da selvsagt hjemmebakte lavkarbopølsebrød..
Vi hadde Grandis i går. Pizza Grandiosa
I dag gå jeg får pølse i brød. Og da mener jeg deilig, myke pølsebrød direkte fra hyla på Kiwi der de sikkert har ligget lenger enn jeg ønsker å vite.
Må ha noe enkelt, for når jeg er ferdig med dagens tillitsvalgtskurs, ærend for Høvdingen og møte i Hovedutvalget for Helse Omsorg og velferd, og kan begynne å lage middag. Ja da nærmer det seg natt.
Jeg får blåse i å være politisk korrekt så lenge jeg er så politisk aktiv.

Da er det bare en blogger igjen Mamma På Hjul.
Og Vivian, som hun heter var så frustrert over Helse-vest i går at hun forsøkte å svi gummien på rullstolhjula da hun spant av gårde bortover veien mens en engstelig assistent ble stående igjen på kjøkkenet og lure på hva som gikk av dama.

Jeg forstår Mamma på hjul sin frustrasjon.  Jeg ble forbanna selv da jeg leste innlegget hennes i går.
For det har dukket opp en byråkratisk flisespikker som truer med å ta livsviktige hjelpemidler fra Mamma På hjul hvis hun og familien straks og med en gang ikke bygger om kursen i kjelleren  og en hel del andre steder i huset hvor Vivian av helt forståelige grunner (for alle med litt cerebral sirkulasjon) ikke setter sine bein – og heller ikke sine livsviktige hjelpemidler.

Jeg håper virkelig Helse Vest tar til fornuft.  Innlegget som provoserer meg kan dere lese her Del gjerne på blogg og andre sosiale medier.  For jo mer fokus og publisitet vi får på denne saken, jo raskere har jeg håp om at saken kan løses for Vivian og hennes familie.
Ikke noe er som litt negativ medieomtale hvis en ønsker å få fart på en sak.

Hva jeg tar med meg fra toppbloggerne i dag?
Må kanskje skjerpe meg litt hvis Ida Wulff skulle gjøre alvor av “trusselen” om å begynne å blogge ofte igjen.
Jeg skal ha pølser til middag, selv om det ikke er det Spisogspar anbefaler som dagens middagstips.
Og jeg skal dele innlegget til Vivian på min fb konto og prøve å bidra til at saken få en lykkelig løsning.

 

17 kommentarer

Siste innlegg