Jeg kan også lage mat….

Kokkejævel er fremdeles på bloggtoppen. Det betyr ikke nødvendigvis at det han skriver er så eksepsjonelt bra, eller at han har enormt mange sidevisninger.  Han har bare noen og tretti tusen sidevisninger, ikke et sånn veldig høyt tall. Toppbloggerne pleier å ligge der og vake- uansett hvem.  Det er bare når Martine Halvs eller noen andre kommer med et virkelig bra innlegg at tallene stiger til over 50.000, og høyere.
Så man kan si at Kokkejævels suksess mer kommer av at vi andre har  forbedringspotensialer  Isabell Raad på andre plass har under 20.000 sidevisninger, så det er klart at for tiden er han i en klasse for seg..
Jeg steg fra 56. plass i går til 38. plass i dag. Jeg hadde 930 sidevisninger. Vel, innlegget om en lokal skolesak lesere. Ikke minst fordi jeg delte den på min egen fb side.  Det har medført godord på meldinger fra skoleforkjemper og en hilsen i kommentarfeltet på fb sida mi fra selveste Gamle-ordføreren.  Hyggelig!  Til tross for at vi ikke alltid var enige i saker er det en kunnskapsrik mann jeg har stor respekt for.

Men tilbake til Kokkejævel.  Han deler i går en oppskrift på burger. Han heller sausepulver fra en pakke Toro Bearneise saus i kjøttdeigen og kaller det Bearneise-burger.  Og jeg som trodde han så ned på Toro-pulver i pose.  Han har da mange nok innlegg hvor han har disset peppersausen til Toro så vel som tomatsuppe.  Liv og lære…

Jeg kan og lage mat.  Jeg liker det relativt godt, når jeg får det til.  I går var det atter jeg som lagde middag.  Vi hadde Salma taco med mangosalsa.  Høres skikkelig avansert ut, og tar i følge oppskrifta ca et kvarter å lage. Det er ikke alltid det å lage mat fra bunnen av tar stort lengre tid enn å slenge en grandis i ovnen, men smaksforskjellen er stor.

Vel, jeg begynte som jeg ville gjort med grandisen, jeg skrudde på steikeovnen på 200 grader.
Så blandet jeg litt tacokrydder fra en first-price-pose med litt olivenolje, og penslet det over biter av Salma-laks som jeg hadde delt opp i grove biter.
Fisken ble så plassert i ei ildfast form og stekt i ovnen i ca 8 minutter.
Jeg kuttet en mango i biter og blandet det med saften fra en lime og et par skjeer olivenolje, Drysset over litt salt og pepper og blandet litt mer. Dette kaller de som har laget oppskriften for mangosalsa.
Så var det bare å kutte opp salat, agurk og avocado og dandere i små skåler, dekke bordet og huske på å sette rømmeboksen og fatet med tacolompene på bordet sammen med fisken og mangosalsaen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg