Kan Kokkejævel kan Kjerringtanker

Det nærmer seg Vixen Awards 2019 og nominasjonen er nå åpen.  For de av mine følgere som ikke er så bevandret i denne blogg- eller influenser-verden er Vixen influensernes Oscar utdeling her i landet.  Da kårer man de som har best påvirkning gjennom innholdet de skaper eller deler.
Det er opp til publikum å nominere sine favoritter i en rekke kategorier.  Topp 50 nominasjonene i hver kategori går videre til en jury som så kutter lista ned til 15 kandidater som så legges ut til avstemning.
Det hele avsluttes med en stor galla i Gamle Logen i Oslo 31. januar hvor vinnerne blir kåret.

Så når jeg nå ser at Kokkejævel har startet maset om av følgerne hans må gå inn og nominere han til denne hedersprisen. tenker jeg at “Kan Kokken kan Kjerringa” så derfor kjære følgere. Gå inn på linken her og nominer Kjerringtanker.

Hvilken kategori du mener jeg passer inn under, er opp til deg. Årets influenser mote, og Årets influenser beaty er kanskje ikke der jeg vil stille sterkest. Heller ikke trening og helse,.  Mulig innlegget mitt om soverommet vårt som du kan lese her er bra nok til å nominere meg til Årets influenser interiør, men jeg har mine tvil. Livsstil og mat er jeg nok bedre på. Det er flust av innlegg om oransje supper bare i høst. Underholdning er jeg og god på. I det minste er det en del som finner bloggen min underholdende. Norges morsomste blogg kalte jo selveste Kokkejævel bloggen min en søndag i oktober.
Årets forbilde, er kanskje å ta litt hardt i. Kanskje og Årets Gullpenn, selv om språklig sett er ikke bloggen min den verste i blogguniverset.. Årets buisness er utelukket, jeg har fremdeles ikke tjent ei krone på denne blogginga.  Årets sterke mening, stiller jeg kanskje sterkere til, for jeg har mange sterke meninger. Årets stjerneskudd, blir og helt feil, og også årets influenser.Er jo vaksinert både i fjor og i år… Folkets favoritt derimot… for alle elsker vel Kjerringtanker?
Vel, det er opp til deg om du vil nominere. Jeg har ingen tro på å vinne en pris.  Men bare det å bli nominert hadde jo vært så forbaska gøy.

Så kan Kokkesnobben tigge om nominasjon, så kan jeg!

10 kommentarer
  1. Klart du kan…… Har ihvertfall prøvd å nominere deg til “årets gullpenn” Litt Synd jeg brukte opp så mange kategorier på kokkejævel, før jeg kom på deg 🙂

  2. Selvfølgelig må du bli nominert! 👍 Jeg valgte også “Årets gullpenn” og krysser alt jeg har for at du kommer med videre.😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg