Måtte jo kjøpe de lysa

I går morges anbefalte jeg bloggen som lå på plass nummer 100. Det kan du lese i innlegget Kosekroken…..

Kariannenesse som bloggen heter hadde et interiør innlegg fra en koselig uteplass.  Jeg ble veldig fasinert av noen lys på ett av bildene til Karianne. Det var noen lange, slanke “kronelys” som sto i noen “Norgesglass-flasker”. Siden dette var en ganske åpen uteplass tenkte jeg da jeg så bildet ” Det var stilig, men hun hadde flaks som rakk å ta bilde før vinden blåste ut flammen på lyset.”

Så leste jeg i innlegget at det ikke var stearinlys slik jeg hadde trodd, men LED-lys! Og jeg ble i fyr og flamme! Slike lys ville jeg og ha!!! Jeg har ikke tenkt å ha se ute, men jeg har en veggstake i gangen hvor det hadde vært utrolig fint med et slikt LED-lys. Det er en smal gang, og mange dører så å tenne levende lys der gjør jeg bare når gjestene kommer på julaften. Men med et LED-lys kunne jeg la det skinne hver kveld uten å risikere at noen slenger håret eller andre ting bort i det.

Så da jeg var i Drammen i går stakk jeg innom en butikk jeg trodde kunne ha slikt. Og det hadde de! Ja til og med i så rikt utvalg at jeg led valgets kval. Men jeg fikk da bestemt meg for både farge og lengde til slutt.

Tusen takk  Karianne for et utrolig godt tips!

12 kommentarer

Siste innlegg