Kosekroken…..

Litt dalende popularitet i går, er nede på en 19. plass, men godt fornøyd jeg altså.  Topp 20 er bra.
Isabell Raad er fremdeles på topp, men der har det ikke kommet noe nytt siden hun delte et antrekksinnlegg på søndag og det har jeg alt skrevet om.  Kanskje har hun ikke røket ut av 71 grader nord  ennå. Jeg har i allefall bestemt meg for å se på når programmet sendes over nyttår.

Så når det ikke er noe nytt på toppen pleier jeg å gå til plass nummer 100.  Det er i dag Kariannenesse
Kariannenesse er en blogg jeg har vært innom sporadisk, men jeg kjenner ikke til bloggen. Det siste innlegget er fra 18. august og hun viser frem kosekroken sin.  Jeg blir varm rundt hjertet, for hun har som oss kurvstoler på “trammen” (Nå er jeg usikker på om det er en tram eller en terrasse kurvstolene står på, men de er jo ikke så viktig.) For en av favorittplassene mine i Drømmehuset er kurvstolene på trammen. Ren sjeleterapi.

Karianne skriver at de bruker sine kurvstoler, sin kosekrok, alt for lite.  Vel, vi bruker kurvstolene på trammen masse.  Så Karianne, bruk kurvstolene og kos deg. for oss er det ren nytelse også ut over høsten.
Charlie liker seg også i kurvstolene slik som hunden til Karianne.

Karianne har en gjennomført stil på sin uteplass, og jeg faller helt for LED lysene som ser helt naturtro ut. Spesielt fe som ser ut som kronelys.  Det har jeg ikke sett så mye av.  Tenkte først at hun var heldig som hadde tent kronelys ute og som ikke hadde blåst ut før hun rakk å ta bilde. Når jeg leste at det var LED lys tenkte jeg med en gang; Løp og kjøp! Passer sikkert bra siden innlegget til Karianne er et reklameinnlegg som samarbeid med en interiørbutikk.

Vel her er kurvstolene og kosekroken vår.  Kurvstolene er kjøpt på loppemarked for mange år siden. 70 kroner stykke. Det knaker og bråker litt i dem innimellom og vi tenker at dette er siste sesongen. Men det har vi tenkt i flere år nå. De står på plassen sin hele året, og det er nok lurt. Holder seg nok bedre når vi ikke løfter så mye på de.

Bordet har understellet fra en gammel symaskin, og så har Gamle Gubben Grå snekret bordplaten. Utrolig fornøyd med det bordet.

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg