Mitt mest etterspurte antrekk….

Isabell Raad er øverst på bloggtopplista i dag.  Hun har et innlegg hvor hun deler sitt mest etterspurte antrekk, selvsagt med linker, navn på forhandlere og alt det der.  Jeg har fortsatt nedturen min.  Er på 37. plass i dag, forståelig nok.  Hvem gidder lese om TV-serier beredskap og tur til Dronningens utsikt når man i stedet kan klikke seg inn og se x-antallbilder av Isabell i det samme antrekket?

Jeg kunne selvsagt dratt med meg Gamle Gubben Grå ut på foto-tur og vist frem mitt mest etterspurte skjørt, Jeg har ett, nei to skjørt tror jeg. Det ene er svart og ganske rett, strikk i livet og mest sannsynlig kjøpt på Lindex .  Det er en del år siden.  Det andre er rødt, litt sånn utsvingt i fasongen nederst, strammere lengre opp. Det ble kjøpt på Wilhelmine i Hønefoss til et julebord for utrolig mange år siden.  Wilhelmine i Hønefoss er for lengst lagt ned. Men jeg må på jobb, og har ikke tid til noe fotografering før det lir mot kveld.  Forresten er jeg usikker på hvor interessert dere er i å se bilder av to gamle skjørt. (Selv om de sitter på ei fantastisk kjerring.)

Min mest etterspurte brukte blazer erdenne røde her.  Den er kjøpt på Zizzi.  Og hvis dere kan holde på en hemmelighet så har jeg tre stykker av den….Har liksom blitt varemerket til Røde Brit.,så da det var salg nå når Zizzi ble lagt ned så sikret jeg meg litt flere.  (Hva er det med meg og stormote butikker, de leggs jo ned når jeg handler der…)

Min mest ettertraktede body skal jeg skåne dere for.  Jeg eier selvsagt ingen body, og hadde jeg hatt en så hadde den ikke vært ettertraktet men heller svært ettersittende. Det er vel i grunn vitsen med en body…..  Men, vel –Det virker ikke like ettertraktende i størrelse 52.

Den veska jeg bruker for tiden er denne.  Slitt og gammel. Men da vi gikk gjennom tingene etter Mamma dukket denne håndveska opp.  Vi hadde ikke hjerte til å kaste den.  Mamma brukte den som håndveska si i en årrekke  Mer om håndveska kan du lese i dette innlegget her.,  Ei gammel skinnveske…..Den er sikkert ikke ettertraktet, men den i det minste ei veske jeg setter utrolig pris på og har som min hverdagsveske.  Det lukter fremdeles Mamma av den(Kanskje fordi det ligger en liten parfymeampulle i glidelåslomma nede i veska.)

Det er sjelden jeg går med ørepynt nå.  Men før elsket jeg alt som dingler veldig.  Langeøredobber, kanskje ikke så prangende annet enn til party, men da kunne det være relativt høy bling-faktor.

Sneakers er ikke det sjokolade?
Vel mine yndlingssko er for tiden mine gule pyttpytt støvler.  

Jeg har nok aldri noensinne fått SÅ veldig mange spørsmål om et antrekk som jeg har fått om disse støvlene.. Det er skikkelig hyggelig, for fy søren som jeg elsket disse støvlene selv! Classy, fin og de gjør meg glad Dm-en min på  så here you go babes!! <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg