Allehelgens søndag.

<img class="img" src="http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/550262_425829170809578_1229931831_n.jpg" alt="

Jeg tenner lys i kveld og minnes alle de jeg har vært glad i og som er døde. Selv om dere ikke er blant oss lengre er dere slett ikke glemt. Dere lever videre i hjertet mitt.

Tiril som snart skulle ha fyllt 19 år.  Du skulle ha vært en livlig ungdom helt i starten på ditt voksne liv.  Sikkert savnet storesøsteren din som har flyttet nordover. Kanskje hadde også du flytt ut av barndomsheimen i høst. Klar for studier,jobb eller mere skolegang. Jeg savner deg jenta mi. Ei jente jeg bare så vidt fikk lære å kjenne før du ble revet fra oss.

Anders, som skulle ha vært en vilter gutt på 10 år. Du hadde sikkert vandret rundt i høstnatta for noen dager siden og ropt knask eller knep. Kanskje hadde vi hatt halloveenbursdag. Men slik gikk det ikke. Du døde før du fikk prøvd livet.  Jeg savner deg, gutten min.

Hilde, min beste venninnde som jeg delte alt med.  Så ofte jeg savner din trillende latter, din lune humor. og din varme omsorg. Savner deg masse.

Tenner og et lys for alle døde slektninger ingen nevnt, ingen glemt. Men dere er alle i mine tanker i kveld. Koser meg med minnene.

Hvil i fred.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg