Jeg er overhode ikke intresert i fotball….

Jeg er overhode ikke intresert i fitball.  Men eldste sønn er det.  Så nå og da er jeg med på stadioen når hjemmelaget spiller kamp.  Da kan jeg til hans fortvilelse more meg ved å heie litt på feil lag når vi sitter der  sammen med hjemmelagssuporterne..  Jeg kan komme med utsagn som “Gi dem en ball hver da, så slipper de å krangle sånn” og andre morsomme betraktninger.  Vel, nå går han stort sett på kamp sammen med supporterklubben. Han ga vel opp muttern til slutt. Like greit det.

Jeg er overhode ikke intresert i fotball, men pga min sønns interesse holder jeg litt styr på kampene til det lokale, for tiden, tippeliga lag.  Liker å høre resultatet.  Datteren er omtrent like lite intresert i fotball som meg. Tror ikke hun har vært på en eneste hjemmekamp, og i hvertfall ingen bortekamp.  I dag ringte hun, “Mamma, vet du om den fotballkampen til HBK blir vist på TV?”

Å se en fotballkamp på TV har jeg vel ikke gjort siden tidlig ungdom da jeg var sammen med feil mann og så mange fotballkamper på TV: Fikk dosa mi da kan du si.   Hvilke kamper som går på TV holder jeg overhode ikke styr på.

Datteren jobber som bartender på en fotball -pub.  Så derfor denne interessen for fotball. Jeg forklarte at det var hjemmekamp, noe jeg trodde hun måtte ha klart å få med seg da hun gikk til jobb i dag. Byen pleier å være farget i grønnt og svart ved slike anledninger, spesielt området rundt puben hennes.  “Folk drar påstadioen i dag.” De kommer ikke på puben for å se kampen inne på en skjerm når de kan gå noen skritt å se kampen live i strålende solskinn. (Tror til og med det pleier å gå minibusser fra denne puben og ned til stadioen ved kamper selv om det ikke er særlig langt..)  Men, nei det holdt nok ikke. Gikk kampen på TV så skulle kampen vises i puben. Det var altids noen som heller ville se kampen på TV og det var så mange kanaler å lete gjennom hvis kampen plutselig begynte. 

Jeg konkluderte med at jeg ikke trodde kampen gikk på TV i og med at det var to bunnlag som spiller. Men jeg vet ikke.

Utrolig hva man ringer å spør mammaer om. Jeg har overhode ikke noen interesse for fotball, men Mammaer vet vel alt…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg