Utrolig hva man kan få ut av dagen…

Våknet da Gamle Gubben  Grå sto opp litt over klokka 5.00.  Hørte regnet som plasket ned utenfor vinduet, og krøllet meg godt sammen under dyna.  Men da han dro en drøy time senere krabbet jeg opp. Fikk vekket guttene, og mens Eldste Sønn rakk bussen som vanlig, og jeg ventet på at Yngste Sønn skulle klare å kreke seg opp av senga rakk jeg å tenne  opp i peisen, godt når det er ruskevær ute.  Jeg rakk også å male gulvlistene på gjestetoalettet jeg driver og pusser opp, og rive vekk siste rest av tapet som hadde gjemt seg bak gulvlistene. De kom til syne i går da Gubben Grå  demonterte listene.

Endelig var Yngste Sønn klar, og merkelig nok rakk vi skolen i dag og.  Kjøteren var fortsatt våt etter morgenturen med Gubben Grå, og gjemte seg under skrivebordet da jeg gikk mot døra.  Handlet litt mat til frokost før jeg dro hjem igjen.

Hjemme var det klart for min egen lille kosestund. Dagens høydepunkt. Aviser, frokost og en stor kopp te. 

Da frokosten var unnagjort, syns Kjøteren at været hadde bedret seg såpass at han var klar for tur. Det ble en halvtimes tur i skogen. 
Hjemme igjen kastet jeg meg over lim og tapetruller.  Jeg bestilte denne tapeten da jeg fikk feriepengene i juni, hentet den et par uker senere og det har klødd i fingrene siden da etter å komme i gang.  (Men det måtte males, strippes for tapet, bryte opp gulv fjerne do og vask….alt har tatt sin tid.  Men i dag hadde jeg noen fritimer, huset for meg selv og masse pågangsmot.

Nå er to tapetlengder på veggen, jeg har frisket opp vokabularet med et par tre kratgloser jeg ikke har brukt på en god stund, er gjennomsvett og  sikker på at jeg aldri aldri mer skal tapetsere et rom hvis jeg noen gang blir ferdig med dette idiotiske prosjektet….  Men fint blir det, veldig fint. Og med litt hjelp fra Gamle Gubben Grå og gjerne petimeteren av en Yngste Sønn, kan det bli helt fabelaktig.

Nå er det på tide med en rask dusj – og så kveldsvakt med verdens beste kollega.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg