Første ferieuke forsvant..

En  ferieuke er over, og hva har jeg fått ut av den?  Kurs på jobben på mandag, og 8 timer på rådhuset i gruppemøter og kommunestyre på torsdag har kanskje ikke bidratt tilden helt store ferie-følelsen. 
Ikke har jeg vært på hytta og gjort noe fornuftig der, og ikke har jeg blitt ferdig med å tapetsere gjestetoalettet.  Litt kvalitetstid med Datteren har det blitt tid til, men ellers syns jeg at jeg bare har rota rundt, henta kjørt og fiksa og ikke fått gjort noen verdens ting ordentlig. 
Men når jeg kjenner etter, kjenner jeg at skuldrene har senket seg litt. At det har blitt noen tekopper og noen timer avislesing mer enn vanlig.  Joda, ferie er det.
Jeg er og glad for at jeg valgte å ta de fire ukene jeg hadde til gode sammenhengende og ikke bare en og en.  Feriefølelsen har jeg fremd

eles tre uker på å få.  Det er fremdeles god tid både til hytta og tapetsering av gjestetoalettet.  Kanskje rekker jeg noen andre lystbetonte aktiviteter og?

I dag har jeg i hvertfall fått gjort litt husarbeid.  Jeg har fått plantet litt blomsterløk.  Måtte jo være ute i det fine været. Vi skriver sent i september og det var 18 grader ute.  Jeg pleier sjelden å se på TV, men i går ble det både “Nytt på Nytt” og Skavlan + halve Vera før jeg tuslet opp.  Det var kos å tenne opp i peisen og sitte der i sofakroken med strikketøyet. Gamle Gubben grå og Yngste Sønn kom og ned til meg, selv om hverken Skavlan eller Nytt på Nytt er yndlingsprogrammet deres.

Skavlan er i grunn et interessant program. Han er flink til å få flinke og interessante gjester. Desmond Tutu var bare en opplevelse i går. For en mann! For en humor! For en varme!  Frida fra ABBA var og en interessant personlighet.  Helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg. (Men jeg har aldri vært ABBA frelst og har vel ikke tenkt på dama de siste 35 åra…)  Koselig fredagskveld ble det.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg