Ikke like interessante som vi tror….

På fredag var vi listetoppene og vår gamle nestor og snakket med lokalavisen.  Vi skulle presentere lista til Solidaritetslista. Fokusere på at vi var tre kvinner på topp, noe som vi og nominasjonskomiteen så på som nærmest en verdenshistorisk begivenhet. Formidle at vår gamle nestor Einar Zwaig gir seg i kommunestyret., han er en utrolig populær politiker som nok er den politikeren på Ringerike som får flest personlige stemmer og flest “slengere.”  Så skulle vi og si noe om at SV trekker seg ut av samarbeidet og beklage det. Vi ville gjerne hatt de med.

I dag kom artikkelen i lokalavisen. 5 dager etter at vi snakket med pressen. Så ikke akkurat noe stor nyhet…  De har i løpet av dagen ikke funnet plass til å ha den i nettavisen…Og overskriften løs noe sånt som uten Zwaig og SV skal vi forsøke å være et alternativ.  Ikke akkurat den pressedekkning jeg kunne ønske meg..Ikke akkurat fokus på det vi ønsket..
Men nå må vi se positivt på det. Vi fikk presse. Journalisten fikk frem masse av det politiske budskapet vårt, og det er tross alt det viktigste. 
Valgkampen har så vidt begynt. Vi skal vise dem at vi tre damene kan klare oss, uten SV og Zwaig…(Nå er vi ikke helt uten SV, da. For Anne Berit er medlem i SV)

Følg med kjære leser. Jeg skal bevise at politikk er moro.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg