.Takk for det gamle..

 

Takk for  alle gode opplevelser i 2014.  Flotte opplevelser
Eventyrbryllupet da Niese Maren fikk sin Drømmeprins Morten. Dere er et flott par som passer utrolig godt sammen.  Tante setter også pris på at dere er flinke og trommer sammen familien til hyggelig samvær flere ganger i år.
Jeg fikk sett litt av Berlin, noe jeg lenge har hatt en drøm om; da Radiografforbundet tok meg med på tarifkonferanse. Berlin, jeg må tilbake! Men da håper jeg å ha med Gamle gubben Grå.
Hele familien, Gamle Gubben Grå, og alle de tre barna våre var med på påskeferie til Cannes.Vår første utenlandstur med hele familien siden turen til Mumidalen i 1999. Det var så koselig at alle de tre store ungene våre ble med, og at vi fikk noen flotte dager på den franske riviera. Minnerike dager.
80 års dagen til Svigerfar ble feiret med tur til Kiel sammen med Svigerfamilien, Flott tur og hyggelig samvær.
I 2014 ble vi og endelig hytteeiere!!!  Det har vært gøy å komme i gang med oppussingen, og selv om det fremdeles er mye igjen, er hytta et prosjekt som fyller oss med glede.

Takk for alle som har vært der for meg i 2014.
Familie og venner. Kollegaer og bekjente.  Jeg har i enda større grad funnet ut hvem som er der for meg når jeg trenger dem. Hvem som vil dele både glade dager og mindre glade dager sammen med meg.  Jeg er utrolig glad i dere.

Takk for et godt arbeidsmiljø og verdens beste kollegaer.  Vi må verne om det flotte arbeidsmiljøet vårt,  innlemme nye kollegaer på en god måte og arbeide for at ikke flere forlater det “synkende skipet.” Vi skal nok få skuta på rett kjøl igjen.

Takk for de utfordringene 2014 ga. Sliten kropp og vanskelige personalsaker har vært utfordrende og lærerikt.  Styreverv er spennende .  Politisk arbeid er moro, og mere moro skal det bli i 2015  Den lange valgkampen har begynt, og den skal fylles med moro og gode politiske debatter.

Takk for gleder og alle små øyeblikk av lykke som mine turer med Kjøteren med og uten Gamle Gubben Grå, fine turer med kameraet og flotte kvelder på terrassen.  Fine kaffebesøk av gode venner med gode samtaler har og vært med på å gi meg pusterom i hverdagen. Ikke minst var det godt å ha både fire ukers sommerferie og fire ukers høstferie, Noe godt kom det ut av fjorårets knuste kne.

De største sorgene har jeg heldigvis vært spart for i 2014. Men det var et slag for hele miljøet da en kollega døde brått og uventet i begynnelsen av året.  Noen skal liksom bare være der, og etterlater seg et tomrom når de ikke er det.

2014 har vært er flott år.  Flere ganger har jeg sagt at jeg akkurat nå lever helt og fullt det livet jeg ønsker å leve. At jeg er der jeg ønsker å være i livet.  Noen forbedringspotensialer er det selvsagt, og de skal jeg arbeide med i 2015.  Jeg gleder meg. 2015 skal bli litt av et år.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg