Fred i sjelen…..

Klokka nærmer seg 23.00. Det er rødvin i glasset. Jeg har tent stearinlyset i glassbollen på bordet. Det begynner å bli skumt. Jeg sitter i en av de to gamle kurvstolene på trammen, Disse to gamle kurvstolene som vi kjøpte på loppemarked for 75 kr stk.  for fire år siden og som har stått her  på trammen, sommer som vinter, siden den gang. . Bordet PCn hviler på er laget av understellet til en gammel symaskin og ei bordplate Gamle Gubben Grå har snekret selv..  Du vet, et sånt smijerns-understell, spraymalt svart og med  PFAFF skrevet med gullbokstaver. Rundt om kring meg henger det flere smijernslykter, Jeg kan tenne mer stearinlys, kanskje det vil holde myggen mer på avstand?, En av lyktene henger i den gamle smijernslampa, eller stativet da. Skjerm, ledninger og pæreholder er erstattet av smijernslykt og stearinlys.  Det blomstrer i flere potter, og Kjøteren hviler ved føttene mine. 

Det er deilig og sitte her, ute. Nyte stillheten og kvelden som langsomt glir over i natt.

Glemt er lønnsforhandlinger som har kjørt seg fast.  Kommunerefom som ingen andre enn Sanner vil ha, alle små – og store tingene som irriterte meg på jobben i dag.  Skuldrene senkes. Pusten går litt roligere.  Det er dette som er hjemme. Drømmehuset mitt.

Om noen få timer, når dagen gryr, løper jeg ut døra.  Drar til Drammen.  Er engasjert tillitsvalgt.  Hjem til jobben her og litt kontorarbeid.  Kjenner jeg meg selv rett har klokka passert 21 før jeg returnerer. Hit. Til kurvstolen, trammen og fred i sjelen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg