Ny strategi i jakten på sponsorer for oss bunn-.bloggere

For en måneds tid siden bestemte jeg meg for å begynne å tjene penger på bloggen min.  
Det var den vanskelige siste-uka-før-lønning uka, og både lommeboka, kontoen og kjøleskapet hadde hatt gått av litt påfyll.
Jeg hadde fått med meg at topp-bloggere kunne tjene opp mot 100.000 kroner måneden, så da burde det vel være mulig for en bunn-blogger å tjene nok til å fylle opp kjøleskapet? 
Det startet ganske greit.  Allerede etter et døgn kunne jeg glede leserne mine med å fortelle at første sponsorgave hadde dukket opp. Det var Gamle Gubben Grå som sponset meg med ei flaske iskald Coca Cola. Etter en uke hadde jeg fått meg første sponsorgave. Et dørskilt til hytta fra Skiltmax.  

Men ellers har det gått litt tregt med sponsorer.
Min store drøm er å få sponset et forbrenningstoalett for bruk på propan til hytta, alternativt at Sør-Aurdal kommune sponset innlegging av strøm. Tiggermail ble sendt til firmaet, men jeg har ikke fått å mye som en høflig beklagelse tilbake.  Venter fremdeles optimistisk i spenning…

Det å ende tiggermail føltes litt feil. Jeg er liksom ikke typen som flyr rundt og tigger.  
Men en dag jeg åpnet innboksen til mailkontoen min fikk jeg en utrolig smart ide.  Der lå det jo haugevis av tiggermail – til meg.  Mail sendt fra diverse firma som ønsker at jeg skal benytte meg av deres utrolig gode tilbud.   Vel, en nøye utplukket gruppe av disse firmaene vil få et tilbud fra meg på en utrolig god avtale.  Så får vi se hva dette prosjektet vil resultere i- sponsorer og / eller reduksjon av  innkomne mail i innboksen (for ikke å si søppelboksen)

#gamlegubbengrå #skiltmax #cindrellae #søraurdalkommune

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg