Å du hvor jeg er deilig – og litt mat-prat

Gjeeesp!  Må innrømme at jeg er litt trøtt.  Slik blir det fort når man sitter oppe til klokka 02.00 om natta og koser seg med kloakk….
Nå virker det som om ikke alle andre er like opptatt av kloakk som meg, for jeg har fortsatt nedturen og er nå på en 11. plass.
Så når folk ikke er opptatt av kloakk, hva er folk opptatt av da?
Hva skriver de om de som er topp fem på bloggtoppen?

Den brutale sannheten er at noe av det mest trendy du kan gjøre for å være en toppblogger er å la være å blogge.
Ja, så merkelig det enn høres ut, så er det fakta!
Verken Ida Wulff på tredje plass eller Mat fra bunnen på femte plass har kommet med noe nytt innlegg.  Deres to innlegg har jeg kommentert i innlegget Størst av alt er kjærligheten…..

Endelig har babyen til Ida Wulff kommet. Jeg skjønner at folk klikker seg inn på det innlegget gang på gang. Men ærlig talt; teksten er ikke så lang.  Hvis du har lest den en par tre-fire ganger burde du snart ha lært deg den teksten uten att.

Spis og spar, matbloggeren som er hakket frekkere enn Kokkejævel og har fått være det i fred for min nådeløse penn frem til i går har fått konkurranse av en annen matblogger blant topp fem. Spis og Spar ligger på fjerde plass med sin ukesmeny.
Hvis du ønsker deg en ukemeny uten ettersmaken av dårlig samvittighet, gå for ukesmenyen til Spis og Spar.
Så langt jeg klarer å lese kan du her fritt benytte deg av oppskriftene uten å føle dårlig samvittighet hvis du ikke vippser “det oppskriftene er verdt”  i retning bloggeren.

Da er det to blogger igjen blant topp fem. Mette Ask og Kokkejævel.
Jeg tar meg i å fundere hvor kort tid det vil ta før Mette Ask går forbi Kokkejævel og bestiger tronen.
Samtidig tenker jeg at vil han la det skje uten kamp?
Vil det vekke konkurranseinstinktet i han?
Litt overraskende tar jeg meg i å håpe at han tar en liten kamp.  At han ikke bare abdiserer til fordel for Mette Ask.
Jeg er jo blitt litt glad i denne kokken.

Vel, når jeg klikker meg inn på Kokkejævel er jeg ikke like sikker på om jeg ønsker at han skal ta kampen.
I det minste ikke hvis han blir så desperat som han virker i dette innlegget.
For dette innlegget er bare kleint, og jeg blir faktisk kvalm.
Egentlig litt usikker på om den kvalmefølelsen skyldes selve Kokkejævel eller de søte damene som sender meldinger til Kokkejævel. Jeg tror det var noe med at jeg fikk servert rumpeballene til Gerald Tawheed sammen med kaviarbrødskiva.

Så har vi Mette Ask da.  Hun er fremdeles på en andreplass, men jeg har som sagt følelsen av at det bare er et tidsspørsmål før det er hun som troner helt på topp.
Huseyin slapp karantenehotell, og kunne sette seg på fly til Bergen i går ettermiddag.
Hvis jeg har forstått Mette Ask rett, så går turen rett fra Flesland til dobbeltsenga.  To much information, Mette.  Det er noe som hører privatlivet til.

Hva tar jeg med meg fra Toppbloggerne i dag?
Nei, her var det ikke mye som inspirerte meg. Det må bli enda et innlegg om mat.

18 kommentarer
  1. ‘Å hildrande du’ tenkte jeg da overskriften åpenbarte seg på hjemmesiden.. -Nå er jeg redd det har klikket fullstendig for ‘kjerringa’ vår! 😀 😀 😀

  2. Mette går snart forbi….kokken skulle jo slutte å blogge om livet sitt. Skulle bare blogge om mat! Er sex mat???????
   Da skulle jeg vært tynn altså…..

  3. Måtte titte inne hos kokken, jo det er de meldingene mannfolk har fått på Facebook. Så også at ho på 2 plass har fått mannen hjem. Livet er som det pleier og være på toppen.

  4. Veldig enig i at Mette Ask gir lesererne sine for mye privat informasjon. Hvem er interessert i ligging, hvem som gjør hva, og når. Jeg opplever meg påpresset detaljer om hennes privatliv, og det virker totalt uten filter.
   Så er det kokken da. Mere kleint enn i går er utfordrende å bli. Jeg ble også kvalm. Hvorfor gjør han dette? En mann som skal gifte seg legger ut den form for bilder og tekst fremstår både billig og desperat. Mer useriøs er det ikke mulig å bli, tenker jeg. Bildemeldinger han har lagt ut genereres av klikk inn på pornosider hvor damer, og menn, selger sextjenester. I praksis forteller kokken alt for mye om sitt privatliv også. Too much information. Kommende brud må få medfølelse. Selv hadde jeg revurdert inngåelse av ekteskap i en lignende setting.

   – Hvor merkelig er det ikke at noen bloggere klager på at de blir omtalt og vurdert fra ulike vinkler på informasjon de legger ut?!

   Kloakk? Du skriver at du har fått en utfordring fra lokalavisen om å ta opp temaet kloakk. I min terminologi handler dette om kommunale avgifter/tjenester? Er spesifisering, kloakk, gitt av avisen eller deg?

   1. Vi behøver jo ikke å lese hvis vi synes det blir for privat.
    Ja, jeg synes Kokken var klein.
    Utfordringen fra avisen var at de tok kontakt med ulike politikere for å få deres svar på noen konkrete spørsmål.
    Og ja, det handler om kommunale avgifter

    1. Jeg tror at du misoppfatter meg, eller at jeg er dårlig på å få frem poeng.
     Ingen trenger å lese, heller ikke du. Vi leser, noe mer enn andre. Vi kan ikke forsikre oss mot «too much information», det er hva det er. Privat informasjon kritikken går på at flere er involvert, familie osv. Privat informasjon skal man ikke ta lett på av mange grunner. DET er poenget mitt.
     Ang. Kloakk, så var spørsmålet mitt om avisen ville ha svar på kloakk. Kloakk? Et spørsmål eller et sleivspark, lurte jeg… med ref. til div. du har fortalt. Altså, ikke noe underliggende herfra. Derfor, kommunale avgifter, en fellesnevner for de avgiftene som inngår.

  5. Eg tror heller det motsatte, MA kommer til å ramle nedover lista, dette er et mønster som gjentar seg (Yo-Yo Plasseringer) Da er det jo myyyye bedre å være stabil på Top10 – det er hvis man er opptatt av listeplasseringer 🙂 ALLE kan skrive sensasjonelle overskrifter for å gjøre et stort hopp noen dager, kommer man seg opp så pøser man ut det ene provoserende innlegget etter det andre, men det er søren meg noe en person blir sliten av, så ja….det droppes snart 🙂
   Ellers ser det ut for at sola presser seg gjennom tåka her så eg tror faktisk det kan bli en ganske så bra dag 🙂
   Nyt den du også, både med og uten kloakk – Skal jammen ikkje kinse av det!

   Vibbedille 🙂

    1. Ja, du vet…det ER slitsomt å kverulere og provosere for mye i flere dager. Det kommer nok flere slike stunt, sann mine ord. Som eg nevnte tidligere så er me nok mange som “kan” noen av overskriftene som kommer fremover.

     God Morgen forresten 🙂

     Vibbedille 🙂

  6. Ja, man kan undres virkelig hvorfor de som ikke hatt innlegg på lenge ligger fortsatt blant toppene::) ikke så greit å vite. Det er en del blogger som legge ut flere ganger, men kommer ikke på toppen:)
   Men folk må få bestemme selv:)
   Lykke til med deg:)

  7. Hva man velger og skrive om kan man bestemme selv. Noen tror nok at det mest private tiltrekker flest mulig lesere. Og av den grunn fyker man opp på listene men det er litt av en jobb og være der. Men jeg tror i grunn at en god blogger er en som skriver om mye og legger ut nytt 2-3 ganger i uka. Det og ha en blogg krever tid men det blir en prioritering. Har ikke egen blogg men har kommentert andres blogger i snart 10 år kanskje. Det er noen blogger som har forsvunnet eller de som står bak kun holder seg til facebook. Og jeg skjønner de som gjør det. Men jeg savner noen blogger som jeg kommenterte før. Men et er meget mulig at jeg finner noen nye blogger jeg kan følge på min måte. Ha en fin kveld.

   1. Det er mange bloggere som har forsvunnet til andre plattformer.
    Jeg tror man må by en del på seg selv for å fyke oppover på lista. Og jo mer privat du blir, jo flere lesere får du.
    Samtidig kan det fort bli for kleint.

  8. Trudde kokken sluttet å blogge. Han er blitt psykisk syk av nettrollene. Han måtte begynne å tenke mer på seg selv. Nu er han påan igjen. Varte ikke mange dagene. Blodfansen fikk panikk når han ikke skulle skrive mer om privatlivet sitt. Han måtte love dem bilder av bryllup og dåp. Ja, ja, slik går dagene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg