Ikke helt min dag

Dette er ingen god dag. Eller det har i det minste ikke vært en god natt. Dagen er det vel litt tidlig å bedømme, den har så vidt startet. Ikke ser den nærmeste fremtiden direkte lys ut heller. Ribbeinsbrudd skal i følge leger bli vondere og vondere de første 7 – 10 dagene før det langsomt blir bedre. Jeg er bare på tredje døgnet – og jeg begynner å synes det er vondt nok. I tillegg er jeg lei. Lei av at den minste bevegelse får meg til å ha lyst til å skrike. Oppgitt over meg selv over at jeg ikke en gang klarer å gå de få skrittene fra døra til bilen uten å ødelegge meg.
Ja, det er en sånn dag.

Jeg har klikka meg gjennom nesten hele lista på bloggtoppen uten å ha funnet noe som inspirerer meg til å kaste meg over tastaturet. Det tror jeg kommer mer av humøret mitt enn av kvaliteten på mine medbloggere sine innlegg.

Ble ikke lysteligere da jeg så at Kokkejævel hadde lagt igjen en kommentar inne på innlegget Føle meg krenka. 
Klarte å la være å svare. Å begynne på en endeløs diskusjon i kommentarfeltet med den fyren der er det siste jeg har lyst og overskudd til.

Jeg putter inn på med mer Paracet og spiser julemarsipan til frokost mens jeg venter på at rundstykkene til Gamle Gubben Grå skal bli ferdige.
Livet blir ikke bedre av at jeg graver meg ned i selvmedlidenhet.

Ribbeinsbrudd er ikke farlig. De gror, selv om det kanskje er et par, tre uker til kjerringa er helt i slag igjen og kan le, hoste å bevege seg uten at det gjør vondt. Det overlever jeg.
Nå lukter det ferske rundstykker, jeg vet jeg har en bit sylte i kjøleskapet. Tid for å fylle opp tekoppen og få seg litt frokost. I dag tror jeg  det blir sofa og hvile, og kanskje litt mer julemarsipan. I morgen er kjerringa forhåpentligvis i bedre humør.

 

 

 

14 kommentarer
  1. Vedkommende som troner på førsteplass i dag, bekrefter vel ordtaket ” Den enes død, den andres brød” . ..

  2. Noen ganger er det greit å bare synke litt ned i sofaen, i alle fall når man vet det kommer bedre dager. Med ribbeinsbrudd er det kanskje like greit at ingen gjøgler rundt deg og prøver å få det i bedre humør…

  3. Når man har brudd i ribbeina så ta det helt med ro. Det er vondt og da skal man ikke holde på sånn at det blir verre. Kos deg med pledd, te, og bok.

  4. Ribbeinsbrudd er alt annet enn godt. Det gjør vondt å ligge, sitte, puste, spise, ja egentlig det meste.
   Da anbefaler jeg å IKKE lese Oluf fra Raillkattlia, men heller holde deg til tørt og kjedelig lesestoff, enten det er det ene eller det andre.👌🏻
   God bedring!🤗

  5. God bedring til deg, stakkars!Uheldige du!Jeg har hatt det en gang ,vondt,men man må gjennom det!Bare å ta en dag om gangen!fin anledning til å ta det med ro,lese bøker!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg