Stopp hulkinga, jævla pyse nå må du se fremover

Som jeg skrev i innlegget Jeg er redd…… lovte jeg å komme tilbake med et innlegg om bloggerne på plassene 2 til 5 senere i dag. Nå har jeg litt pause og det er på tide å oppfylle det løftet.

På plass nummer 2 har vi Ida Wulff, og nå begynner jeg å bli lei den hulkinga! Hun har husket seg gjennom hele denne uka på grunn av en TV-serie om av alle ting rånere! Forstå det den som kan.

Jeg har selv en fortid som råner.  På 80-tallet spant jeg rundt i Hønefoss sine gater med små avstikkere til Hole, Brandbu og Krøderen når det var behov for det. Jeg hadde en safaribeige boble med ei grønn og ei oransje dør, den ene venninna mi hadde en oransje Lada og den andre en mintgrønn Opel Klosett…jeg mener Kadett med de feiteste speil du kan drømme om. Gave fra en snill far, men gjorde desverre bilen bare enda mer Harry.

Det er mange ting fra den tiden som kan få frem tårer hos meg  men flere dager med hulking synes jeg blir litt drøyt.

På tredje plass har vi en nykommer blant toppbloggerne. Kjerringtanker. Jeg tror ingen blir så veldig overrasket når jeg sier at jeg har fulgt den bloggen fra sin spede start, og jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si at jeg har lest samtlige blogginnlegg.

Etter å ha plaget toppbloggerne i årevis med sine satiriske kommentarer er det overraskende at hun velger å trekke offerkortet når hun får smake sin egen medisin. Snakk om feig pyse! Jeg mener en aldri så liten trussel i kommentarfeltet på fb sida til en bloggkollega slik må man da kunne tåle!  Det er da ikke sikkert at alle de 41 som har søkt opp adressen hennes i “om meg” delen på bloggen har tenkt å ta seg en tur for å “stoppe munnen” hennes. Det kan sikkert ikke dreie seg om maks en par tre stykker som tar turen. Ta deg sammen, Kjerring!

På fjerdeplass ligger Monica Vederhus. Hun tjener ikke penger på bloggen men føler at det å blogge likevel gir henne mye. Alt som har verdi kan ikke måles i kroner og ører….

På femte plass har vi Andrea Sveinsdottir.  Hun deler med oss sine planer for Februar. Hun skal dra på hytta, besøke faren sin, få satt opp stukatur og rosett i taket i leiligheten, begynne planleggingen av walk-in-closet  løpe en halvmaraton, gå på ski og spise brunch med venninner.

Vi bør og snart en tur på hytta. Ikke minst for å måke taket. Har ikke fristet så mye nå som det har vært nesten 20 minus.

Jeg skal sikkert en eller flere turer ut til Høvdingen.

Stukatur og rosett blir det ikke noe av i Drømmehuset. Tak-ess og takpanel gir liksom ikke rom for det.

Datteren sa en gang at hun skulle komme å skape ett av rommene i kjelleren om til et walk-in-closet.  Tror det var i løpet av sommeren 2020. … Vi får skylde på korona for at det fremdeles er ugjort.

Jeg skal helt klart IKKE løpe noen halvmaraton

Om jeg skal gå på ski tviler jeg og på. Men det er ikke så usannsynlig som den halvmaratonen. Kanskje starter jeg litt ski-trening i forkant av årets påskeskirenn.

Å gå på kafé med gode venninner har jeg alt gjort i februar! Så det kan jeg krysse av på lista. Men en god ting kan ikke gjøres for ofte. Jeg håper det blir mer kaffelering i løpet av måneden!

Og for de som lurer, det skal mer til for å skremme meg til taushet.

 

 

 

22 kommentarer
  1. Det er rett, opp med hodet du raske kjerring! 😀
   Alltid når jeg har motgang så tenker jeg “Du kan bøye mig, men ikke knække mig”.
   Forresten nydelige vinterbilder.

  2. Bruker vanligvis ikke kommentere blogger, men etter å ha lest litt på bloggen din så har jeg noen tanker å dele. Du bruker andre bloggere til å komme deg opp på lista, og med som regel provoserende ordelag for å få klikk. Kokkejævel trenger ikke å skrive om andre bloggere for å ha en interessant blogg. Men skjønner at han blir lei av at du gjentagende bruker han navn, blogginnlegg og hans person for å få klikk. Jeg må ærlig talt si at jeg hadde reagert på samme måte, tror jeg flere ville gjort om de hadde vært i hans sko. Hadde det vært et enkelttilfelle fra din side, hadde det vært noe annet. Men du virker helt opphengt, beklager å si det.

   Om det er en sladderblogg du ønsker, så får du bare kjøre på. Men i mine øyne blir det bare patetisk. Sier dette med objektivt syn, da jeg ikke er noe “blodfan” som du kaller alle som ikke synes det er greit det du skriver. Skriv heller om ditt liv, ikke andres.

   1. Jeg tenker at man må kunne ha litt humor når man velger å skrive om det som engasjerer. Og mange syns denne bloggen er humoristisk og artig. For det er jo ikke til å komme fra at det er mye rart som kommer ut i kampen for å være på topp i en veldig rar bloggverden. Hun her gjør jo det samme som mange medier, kommenterer noe andre har skrevet. Og skriver man noe offentlig- så er det noe man må regne med. Nytt på nytt, Brille etc har alle satire om enkeltpersoner, og vi må ikke forveksle det med mobbing. Stand up komikere gjør det samme, gang på gang de også. Fordi mange ler av det, og de aller fleste ser at det er satire og ikke noe de mener.

    1. Helt enig med deg! Var jo ikke sånn at når hun skrev om kokken på en annen måte enn han selv vil bli fremstilt så likte ingen som leser henne kokken…Man fikk ikke noe dårligere syn på kokken pga det hun skrev. Det har han jo klart selv, ved å være så ufin mot kjerringa og om vi kommenterer hos han og ikke er enig. Han har ofte vært direkte ufin, og da fikk mange nok tilslutt og spesielt de i kommentarfeltet hans..Om det kom en kritisk kommentar ble man høgd hue av 50 damer🙄Så det har bygd seg greit opp over tid kan man si, de kritiske ble ikke mindre kritiske.. Leit å lese han er lei seg, ris til egen bak er sjelden spesielt behagelig..Kanskje han finner tilbake til den tiden det var en «dagbok» som han sier d er, det er d hvertfall ikke nå..Håper det! Og Håper alle tar lærdom. Det er en hårfin balanse og ikke såre noen her..

   2. Han skriver ikke om andre bloggere, men han bruker en del tid på å skrive om andre. Skal han som blogger være mer skånet for kritikk enn den vanlige mannen i gata? Han har tross alt et mye større samfunnsansvar og når ut til mange flere enn en de han så gjerne skriver om. De han skriver om har ikke den samme plattformen som han til å komme med et motsvar, og de vil gjerne ikke det heller, for da blir de enda mer eksponert enn de allerede er.

    Når man skriver for mange tusen, så bør man tåle at noen er uenige det han sier og at de kommer med et motsvar til det. Det er skummelt hvis man kan pøse ut sin side av saken til tusenvis, uten at det skal være noe motvekt til det.
    Grunnen til at han føler at det som skrives om han er annerledes enn det som ble skrevet om de som var på tronen før, er at han skriver mer om hverdagen sin. De andre hadde kanskje fokuset på reiser, klær og fest. Da er det klart at satiren/morsomhetene mot dem blir litt annerledes.

  3. For en herlig blogg! Stå på, såpass må andre bloggere tåle, synes jeg😊Aner også humoren som ligger i bunnen, dette likte jeg😎

   1. Savner også BloggomToppbloggere og Adine. Hun drev den på et annet nivå; Hun avslørte mer alvorlige saker som ble gjort av bloggere, som f.eks eksponering av barn, manglende merking av reklame/svindel etc. Men hun avslørte også mye stygt, f.eks i ABD saken…Hacking, avlytting, anmeldelser, off for ei tid det var. Ble mye fælt etter hvert, Vixenbråket Oj Oj ! Takk og prise at Kjerringtanker har en mer snerten og morosom fremtoning 🙂

  4. Gratulerer igjen til flott topp 3 – du er best! Her er det kjerring og tanker – helt klart! Noen må ta den jobben også – anmelde andre bloggere….Sånn er det! Jeg gir terningkast 6! Husker du hun (journalisten) som jobbet i Norsk Ukeblad. Hun som anmeldte alt som var (død nå) Hun hadde den skarpeste pennen jeg vet om! Hun snakket rett fra levra og var helt rå! Dessverre huske jeg ikke navnet.

  5. Jeg ble sjokkert over det bloggtoppkongen svarte på din kommentar. Mista faktisk lysten til inn å lese mere der..Har ikke vært fast leser hos han da, sjøl om han “byr på seg sjøl” og er uhøytydelig, morsom osv..Men ble faktisk skuffa over det stygge svaret han ga degNei heier på deg som jeg har gjort hele tida, er fast leser her, og har begynt å besøke Vibbedille og, dere er to fine og herlige damer! Synes jo at du var litt vel ironisk mot kokken fra begynnelsen, skal innrømme det, men fra det , og å nesten legge deg for hat, og få med seg “fanskaren” sin, det er for drøyt.

  6. Så herlig, nå kan du endelig bedrive satire med bloggen Kjerringtanker! 😂 Heldigvis tåler hun det bedre enn en viss annen, og drar ikke med seg følgerne sine på mobbing og stygge kommentarer!

  7. Men Rådebank må du bare se!!! Ikke nødvendig å hulke – men se den. Første sesong er bra, andre sesong er skikkelig bra (og veldig rørende til tider) Håper du ser og lager et innlegg om den😊

  8. Jeg anbefaler også Rådebank, og 2 sesong var/er rørende. Der tok de opp et sårt tema som mange dessverre opplever. Har fulgt bloggen din lenge og liker den veldig godt, og ser humoren i det du skriver om. Men en annen blogg dropper jeg for godt.

  9. Hei,hei 😊

   Først vil eg si at eg leser bloggen din fra tid til annen og syns generelt at den er bra.Måten du skriver på er helt innafor spør du meg,ser egentlig ikke snev av mobbing osv her…
   …men,å skrive innlegg der andre bloggere blir omtalt,uansett hva omtalen består av,vil det bli bråk av,sånn har det alltid vært og sånn vil det alltid være,det vet eg alt om.Bloggere ønsker en god tone,høflighet og omtanke for hverandre,men omtale av andre bloggere og å gjøre det til nærmest en signatur for egen blogg,er ikke veien å gå.
   Eg selv har endel bloggerfaring og har blogget i snart 12år,10 av de årene på blogg.no,så eg skryter på meg en god del erfaring med selvsentrerte,hårsåre og egobefengte bloggere som har fått for seg at alt som skrives og postes handler om dem.Og sånt blir det bråk av.
   Eg er objektiv og ikke “blodfan” av noen av partene,men eg har rikelig erfaring med diverse bloggkriger opp igjennom årene som blogger selv.

   Ha en fin dag 😊
   Hilsen synskepeggy.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg