Frisøndag

Dette var i utgangspunktet den eneste dagen jeg kunne sove lenge denne uka, så hva er vel mer naturlig enn at jeg står opp 07.30.? Men sånn er det når Mamma-hjertet forbarmer seg over ei arbeidsom datter som skal tidlig på jobb.  Taxinæringen har en god konkurrent i meg…

Kjørte innom 7-11 så vi fikk oss hver en kaffekopp til skravlestunda i bilen  fra leiligheten til Datteren og opp til jobben hennes.  Det gjelder å utnytte en hver mulighet for kvalitetstid med disse store ungene..

På veien hjem kjøpte jeg med meg søndagsavisene. Så ble det endelig tid for frokost. Lang, deilig helgefrokost med masse aviser.

Etter lang deilig frokost med både en og to tekopper var det tid for litt husarbeid.  Jeg sa litt. Man skal jo holde hviledagen hellig…

Men plantene må ha litt vann. De gror så fint inne i påvente av vår og sommer.  I år har jeg store forventninger til kjøkkenhagen..

Nå har jeg tenkt å ta meg en liten strekk på sofaen under pelspleddet. Lade batterier litt, så får vi se hva resten av dagen har å by på.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg