Helgens planer

Nei, vi har ikke de helt store planene denne helgen. Hvem har vel det i disse dager?  Nedstenginger og uvær er jo det som rår.

Lørdager er den store rydde- og vaskedagen her i heimen. Vi gjorde en god del i går. Men det er nok igjen og jeg kjenner at ryggen allerede har fått dose si. Jeg har ryddet i kjellerstua og det betyr noen turer opp og ned kjellertrappa. Jeg har pusset stuevinduene. Måtte jo passe på nå som det er mildvær, og jeg har svinsa rundt med vaskefilla både her og der. Tatt ut av og fylt opp oppvaskmaskinen har jeg og gjort så ryggen har virkelig fått kjørt seg.

Nå har jeg låst meg inne på do sammen med Charlie Chihuahua for ei lita pause. Tar jeg han ikke med meg klorer han nesten hull i døra.

Enda er det nok av ting igjen på lista over ting som skal gjøres. Men når vi kommer gjennom den blir det besøk på kafé. Jeg aner at ukens andre latte er oppnåelig. Nei, verden er ikke helt stengt her så vi støtter det lokale næringslivet med verdens beste samvittighet.

Til middag blir det fisk. Ovnsbakt torsk. Og kanskje får jeg lest noen sider i boka jeg leser før jeg flater ut under pelspleddet.

I morgen er det søndag. Den dagen er god tid med blogg, lesing av papiraviser og jeg kan gjøre vare de tingene jeg virkelig har lyst til!

Hvorfor er dette innlegget illustrert med en kanon og et bilde av Helseministeren? Hva har de to tingene med mine planer for helgen å gjøre?

Tja, jeg jobber med et innlegg jeg har kalt Hvis jeg var helseminister, og da tror jeg alle mine lesere forstår hvorfor kanonen er med….

 

2 kommentarer
    1. Her er det i alle fall ikke store muligheter for å gjøre noe som helst! Jeg fikk så vidt sneket meg over grensa i dag tidlig, for å få kommet hjem 😮 OG her blir jeg resten ukene garantert. I leiligheten …

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg