Tre mot toppen.

Fillern og!  Jeg skulle nok ikke ha skrevet så mye om denne kappestriden mot bloggtoppen som Allan og jeg har, for tror dere ikke at flere har meldt seg med i kampen? Joda. I kommentarfeltet på mitt forrige innlegg kunngjør Mariann/ Lillasjel seg inn i konkurransen.

Og jeg kan tenke meg å slå dere begge😁😂😂

skriver Mariann.  Det må da bare bety at hun kan tenke seg å være med i kappestriden. Dette begynner virkelig å utarte seg.

Kanskje har Mariann syslet med slike tanker lenge. Jeg fikk med meg at hun besteg en topp her for et par uker siden. Det kan tyde på at Mariann har drevet og tjuv-trent lenge.  Snart setter hun inn støtet og entrer toppen mens Allan og jeg står forundret tilbake og lurer “Hva skjedde nå?”

Jeg ønsker en hver konkurrent velkommen. Jeg tror det hadde gjort bloggkonseptet litt mer spennende om det hadde vært litt rullering på de øverste plassene.

Men med økt konkurranse om å nå toppen må det skjerpings til fra denne kjerringa. Jeg må nok legge meg i sælen og, skrekk og gru, kanskje gjøre som Mariann og trene!!! (Har vært dårlig med det siden treningsleiren.)
Vel, jeg bør i det minste skjerpe meg og levere blogginnlegg av ypperste karakter.

Så da er min plan og la Allan og Lillasjel skrive om dingsebomser og bøker, og så skal jeg skrive de innleggene leserne vil klikke som gale for å få lese. Jeg har en plan…

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg