Nok en ukemeny…

Husker dere i “gamle dager”? Da alle drev og delte bilder av middagen sin på fb hver dag? Blir ikke disse ukemeny-greiene noe av det samme?
Bare en tanke…

Boknafisk og tynnflesk med gratinert blomkål er ikke det jeg finner så veldig inspirerende. Den siste retten var og med på ukemenyen for fjorten dager siden, bare nevner det.

Så kommer jeg på at det var jo på denne bloggen jeg fikk tips om luftige boller, druesaft og tyttebærsirup som jeg hadde lyst til å prøve. Jeg har ikke prøvd det – ennå. Plutselig ble kjerringa litt mer positiv.

Så når jeg under tynnflesket finner Fylt løvbiff En lettvint og deilig middag for folk i farta klikker jeg meg raskt inn på menyen. Mulig det ikke er så mye fart i denne kjerringa lenger, men jeg liker tips til raske middager.
Og ja, dette er noe jeg fikk lyst til å prøve en dag.

Jeg skroller meg gjennom innlegget. Hvitløksnurrer er sikkert og godt, men jeg føler ikke for baking akkurat i dag.
Nei, denne uka var det bare løvbiffen som inspirerte meg.

 

 

4 kommentarer
    1. Boknafisk med stekt bacon, nypoteter,og gulrotstuing er knallgodt. Bacon i butikk kjøper vi ikke. Heller ikke fisken, eller poteter, kun gulrot.

      1. Jeg prøvde retten i dag, og da jeg sto og rullet løvbiffene tenkte jeg at dette har jeg gjort før. Så det har du nok rett i. De hadde nok litt annet fyll tror jeg. Husker ikke helt.
        Godt var det.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg