Kan man aldri få påskefri? Selv når jeg er på hytta dukker det opp en ukemeny-blogg på plassen over meg på topplisten, og det forventes at jeg skal diske opp med en eller annen deilig rett. Er dere ikke klar over at jeg befinner meg på ei hytte uten innlagt strøm og vann? Alt jeg har å lage mat på er en knøttliten kjøkkenbenk og to gassbluss.
Gamle Gubben Grå bunker opp med lapskaus på boks. Vel, jeg ser ingen grunn til å sitte å spise noe som ser ut som hundemat selv om jeg er tvunget til å leke Anna i ødemarken. På bildet over ser dere middagen vår i går. Brødskive med nøtte-salat og ribbe toppet med litt ripsgele.
Jeg lagde en salat av noen fargerike salatblader, eple og grovhakkede nøtter. Både valnøtter og hasselnøtter. Laget en dressing av valnøttolje og appelsinjuice. La litt salat på en smurt brødskive, oppå der en god bit ferdigstilt ribbe fra ferskvaredisken nede i Bagn. Toppet det så med en skje ripsgele.
Jeg tror Gamle Gubben Grå var enig med meg i at dette var en del hakk bedre enn lapskaus på boks.
(Til de som lurer, dette innlegget er skrevet og lagt til publisering før jeg skrev dette innlegget. )
jaa… lapskaus på boks til nød kanskje 😅🌼🐥
Lapskaus er greit som nødproviant.
Jeg hadde nok godt for hauger og dunger med boksmat ja… Hadde gjort som GGG jeg 😀
Vel. Jeg mener at man skal kose seg på hytta. I dag blir det biff.
Lapskaus på boks spiser ikke jeg. Dette her så nydelig ut. Et deilig måltid.
Lapskaus på boks er ikke godt.
Ribbe var utrolig godt.
Lapskaus på boks styrer jeg unna, det er ikke godt. Men det du disket opp med her ser veldig godt ut. Jeg er mest spent på om det blir ripsgele til høsten, for nå i vinter har elgen spist av bærbuskene.
Denne ripsgeleen kom fra Spar på Bagn.