Sukk…

Reklame | Shopping4net

Det er ikke så lett for en kjerringblogger å kreke seg opp på bloggtopplista.  Og det er ikke så lett å ta lærdom av toppbloggerne når det siste innlegget deres handler om INGENTING!

Sophie Elise er tilbake på bloggtoppen.  Det skyldes nok ikke det siste innlegget hennes, men mer at hun har postet noe om å operere seg – igjen. Denne gangen er det rumpa som nok en gang må til pers.
Men siden jeg alltid tar meg av det siste innlegget, sitter jeg her en søndag morgen og river meg i håret. Hva skal jeg skrive?

Jeg kan jo også slå fast at jeg også alltid leser kommentarene jeg får på blogginnleggene mine.  Frodith, for eksempel foreslo at jeg jo kunne danse rundt på plenen mens Famle Gubben Grå fotograferte for å få flere lesere på disse .Skal vi danse innleggene til Isabell Raad.  Jeg tror det i så fall bør bli vlogging. Så følg med, kanskje vi gjør alvor av det en dag naboene er bortreist….

Jeg sto opp rundt 9 i dag og tusla ut på kjøkkenet. Ikke noe flytur til Harstad på meg.

Jeg har ikke ørebetennelse, men kroppen er stiv som den alltid er om morgenen.
Jeg har ikke tatt en powernap ennå, men så har ikke klokka blitt 10 heller. Mulig det blir en lur i løpet av dagen. Jeg er sliten. Alltid sliten.
Det er ingen sauer utenfor vinduet, men Kjøteren pleier alltid å mase hvis jeg legger meg på sofaen. Charlie Chihuahua kryper under pleddet sammen med meg og breier seg og tar halve sofaen.

Selv om det bor en blogger her, er det ofte skitne speil.  Jeg legger ikke ut bilder av dem.  Og nei, Sophie Elise. Man må ikke det.  Mammaen din vil nok heller at du skal vaske dem.

Snart skal jeg ta med meg hundene ut på en tur.   Det ser ut til å bli en fin dag.

Så har jeg planer om å skrive litt. Valgkampen er nå straks over, og hjernen kan snart tenke på andre ting.  Jeg har en del kladd på innlegg her på bloggen som må sluttføres. Kanskje får jeg overskudd til det i dag.

Jeg liker og å sjekke litt boliger som er til salgs i distriktet og andre steder.  Elsker å søke på “herskapelig” og se på flotte boliger med fine detaljer. Kanskje får jeg en og annen ide til egen bolig.

Jeg har flere bøker som venter på å bli lest.  Det kan man jo og bruke en søndag til.

Genseren jeg har på meg er grusom. Ingen bilder.  Hårfargen min tar seg ut som vanlig, og trenger heller ikke å fotograferes. Jeg er veldig fornøyd med at jeg endelig fikk rota meg til å få klipt meg, og har ingen planer om ekstensjon.

Gidder ikke kommentere øynene til sauer.

Jeg har ikke noen katt. Vi har ikke hatt det på 12 år.  Pinky satte halen til værs og gikk ut fra hagen rett etter at han flyttet hit.  Vi lette lenge, men fant han aldr.  Gamle naboer der vi og han bodde før, sier at de har sett han i flokken til “Kattemannen ” der vi bodde før.  Hvis det var sant, mente vi han fikk bli der.  Katte mannen stelte godt med kattene sine, og skogen Pinky elsket var rett utenfor.

Nå maser hundene, så nå skal jeg ut på tur.  Må bare finne noe pudder å anbefale først.

Krea Hoppeku Mørk Pudder

eller kanskje det får holde med ei hoppeku i mørk pudder…..

3 kommentarer
    1. Ha-ha, likte den med pudderet 😀 Nei, jammen ikke lett å skulle sammenlikne med toppene. Det blir i alle fall mye utfordringer, og de kan bli verre og verre, men mer og mer morsomme for oss leserne 😀

    2. Du tar så flotte bilder, herlig med den vakre naturen 🙂 Pudder er ikke noe for oss som er eldre enn Sophie Elise – ikke for de unge heller, egentlig. Pudder for 50+ legger seg bare i de naturlige aldringsgropene i huden. Du er da flott som du er 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg