Fra blogger til influenser…

Nå har jeg hørt podkasten til Martine som jeg skrev om i dette innlegget her. Nå er jeg klar til å ta skrittet fra en nesten-toppblogger til en influenser. Nå kan jeg nemlig alle knepene!

For det første må jeg skape meg en “brand”.  Altså skape meg en image som er meg, ( det er viktig å være seg selv for å få troverdighet) samtidig må det være en image som tiltrekker seg sponsorer, eller samarbeidspartnere som det vel heter.

Jeg er litt usikker på om imaget frittalende kjerring egentlig er noe som tiltrekker seg sånne partnere, og hva slags firma det i så fall skulle være.

Så må man arbeide langsiktig, ha en  plan. Planen min har jeg hatt lenge, minst siden 2019. Det er ganske lenge.  Og planen er for de som ikke har fått det med seg og bli toppblogger og så tjene en haug med gryn.

I følge Martine og hennes manager burde jeg nok å være på Instagram og snapchat gjerne tik-tok og YouTube og – og selvsagt burde jeg hatt min egen podkast + gi ut et par bøker.  Som dere skjønner er det å være influenser mye hardt arbeid. Det ble understreket i podkasten at man måtte stå opp om morgenen og se på det som en helt vanlig jobb, ja bortsett fra at man ikke har noen regulert arbeidstid slik st man fort kan jobbe fryktelig mye.

Hardt arbeid er jeg ikke redd. Men det å spre seg utover så mange flater…..Min drøm er jo å vise at blogg fremdeles har noe for seg. At det skrevne ord gir mer rom for refleksjon og substans enn bare kjappe bilder og små videosnutter. Det å være blogger er en del av min brand.

Mulig jeg burde søke Riksantikvaren om samarbeid, for det høres litt sånn gammeldags ut og nekte å følge med i den rasende utviklingen i dette yrket.

Et annet triks jeg plukket opp hos Martine var å være tro mot sitt eget konsept. Ikke skriv om mat hvis du ikke er en matblogger. Ikke skriv om mote hvis du ikke er en moteblogger osv.

Jeg tenker at der har jeg virkelig driti på draget. For på denne bloggen har jeg skrevet om alt fra mat til mote og et par tusen ting til. Det er vel og noe av det som gjør Kjerringtanker til Kjerringtanker.  At en aldri vet helt hva som kommer.

Jeg føler at jeg kanskje ikke var så mottakelig for gode råd. At jeg helst vil gjøre ting på min måte selv om det strider mot de rådene jeg får. Vel, jeg får sove litt på det.  I morgen har jeg sikkert alle svarene.

 

2 kommentarer
  1. Spennende og jeg som har savnet matinnlegga dine…
   Neida, gode poeng her og da er det jo bare å følge dem og kjøre på! Finne sin egen stil og skrive noen bøker og jobbe sånn 18 timer i døgnet! Dette klarer vi!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg