Glem hulkende NRK intervju, stilige soverom og ukes-menyer Monica er på vei mot toppen. Hun fortjener det, for hun har noe viktig å si.

I dag våkner jeg med et stort smil rundt munnen.  Jeg fikk endelig tatt meg sammen og ryddet soverommet i går.  Jeg ble ikke mindre fornøyd da jeg så at bildet av soverommet mitt tronet øverst på forsiden til Blogg.no. Det tydelige beviset på at jeg var tilbake blant de 20 øverste bloggerne på blogg.no.
Når jeg så sjekket de fem øverste plasseringene ble ikke smilet mindre brett.  For endelig var det et skifte på toppen.

Ida Wulff har overtatt tronen. Ja det er til å grine av.  For hva har bragt henne til topps? Jo en overskrift så til de grader brukt nettopp for å skaffe klikk. (Min overskrift på dette innlegget har ikke til hensikt å skaffe klikk, bare å sette rekord i lang overskrift.) For når en høygravid kvinne har et innlegg med tittelen Vi har hulket oss gjennom helgen. Ja da er det ikke sikkert alle forventer å finne en serieanbefaling og en kjøretur til Mac Donalds. Det er heller ikke noe nytt innlegg, jeg kommenterte det i innlegget Herregud, hva skal jeg gjøre?

Og når vi først er inne på spekulative overskrifter.  Hva synes dere om Kokkejævels siste overskrift:

Intervju med NRK, veldig gode salgstall og heftig sex på kontoret

Jeg håper det ikke bare er meg som rister oppgitt på hodet.
Og hvis du lurer;
Ja han har blitt intervjuet av NRK om dette bryllupet han planlegger å ha på H&M.  De kunne jo ikke annet, han har jo mast om det lenge nå. Fikk sikkert et par minutter på distriktssendinga på NRKP1
Salgstallene er bare vanlig selvskryt
Og nei, det var ikke noe som helst som kunne minne om sex, verken på kontoret eller i blogginnlegget.  (Hvis det da ikke er det den boka han skrier på handler om. Innholdet der er jo så hemmelig.)

Jeg vet at mange av leserne mine ikke leser toppbloggerne, bare humrer seg gjennom mine betraktninger rundt de,  Men i dag vil jeg anbefale dere en blogg dere bør klikke dere inn på hvis dere ikke kjenner den. Bloggen til Monica Wedderhus. I dag ligger den bloggen på tredje plass, og det er så utrolig fortjent.

En sterkere blogglesing enn Monicas dønn ærlige blogg skal du lete lenge etter.
Monica har ruset vekk store deler av ungdomslivet sitt og et godt stykke opp i voksen alder.  Kong alkohol tok styringa over livet til ei ung jente.  Nå har hun vært rusfri i ett års tid og har en dønn ærlig blogg om kampen for å holde seg rusfri, livet slik det var som rusmisbruker og livets utfordringer generelt.
Innlegget i dag er hjerteskjærende i sin råe ærlighet.  I dag er hennes yngste barn 14 år.  En gutt som ble tatt fra henne med tvang da han var 8 måneder gammel.  Hun sier ikke at avgjørelsen var feil, men samtidig kan man jo tenke seg hvor grusomt det var.
I dag er gutten 14 år, de har kontakt i dag. Men hun er ikke sammen med han på fødselsdagen. Faktisk har hun aldri fått laget i stand fødselsdag for sønnen sin.
Tenk litt på det. En mor som aldri har fått være med å lage fødselsdag for sin egen sønn!

Gå inn og les bloggen til Monica.  Det er sterk lesing.

Stine Skoli har ikke vist oss noe nytt rom siden hun viste oss soverommet sitt Det har jeg skrevet om i innlegget Herregud, hva skal jeg gjøre? Kanskje like greit for meg.  Innlegget til Stine Skoli i går fikk meg jo til å rydde soverommet vårt.  Det kan dere lese om i  innlegget Nå kan dere få se soverommet vårt… Eller kanskje det hadde vært greit hvis jeg fikk inspirasjon til å kaste meg over ett nytt rom. Men Stine pleas, ikke vis meg garasjen din før det blir litt varmere ute.

Mat fra bunnen av viser oss sin ukes-meny.

Det eneste jeg tar med meg fra toppbloggerne i dag er at mat alltid gir klikk.  I dag er det og min tur til å lage middag, så det må vel bli et middagsinnlegg i løpet av ettermiddagen. Følg med!

-Og du, ikke glem og les bloggen til Monica.

 

4 kommentarer
  1. Koselig soverom har du jammen, jeg liker blått i sovesonen. Men har ikke blått soverom selv. Soverommet mitt er det neste rommet i huset som skal pusses opp. Men jeg må først spare litt mer for å få råd til det, da vinduet også må byttes. Huff. Nei, kan ikke tenke på det nå. Tusen takk for info om toppbloggen 🙂
   Ha en flott dag ♥

  2. Flott at Monica får lesere, hun har absolutt noe å fortelle.

   Bare irriterer meg at hun spammer alle interiørgruppene jeg er med i på Facebook med blogginnleggene sine. Synes ikke de har noe der å gjøre.

   Men hun får jo lesere på den måten da.

   1. Her må jeg si meg enig. Ikke bare i interiørgrupper, men alle grupper. Har måttet blokkert personen fordi jeg ble lei av at det blir reklamert slik. Og orker heller ikke å lese bloggen pga alt maset.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg