For uten grunn til Kristiansund. …

I dag var vi urbane turister og dro til Kristiansund. Vi hadde ikke noen spesielle mål for turen, men som den reiselederen jeg er hadde jeg jo drevet litt research.

 

Vi startet med å finne en parkeringsplass ganske sentralt og ruslet av sted. Fant raskt en suvenirbutikk så vi fikk kjøpt postkort vi kan sende til Mormor og Bessa. Ikke alle som er på sosiale medier.

Neste stopp var en butikk som solgte utstyr for hjemmebrygging av øl,og dit måtte jo selvsagt Gamle Gubben Grå.  

Så var det Brann-museet. Dit inn gikk Eldste Sønn og Gubben mens Yngste Sønn og jeg luftet Kjøteren. 

Jeg hadde lest om Patrick Volckmar museumskafe med eget kaffebrenneri og mente det måtte være et perfekt sted for en liten rast. Stedet var spesielt Tror ikke helt det falt I smak hos Yngste Sønn . Men kaffen og svelene var gode de, og jeg har sansen for slike litt anderledes steder.

Så var det tid til litt shopping på byens kjøpesenter nede ved storhavna.  Så litt på turistskipet som lå der samtidig. SShoppingsenter er som de skal være,fulle av kjedebutikker. 

Middagen hadde vi bestemt hvor vi skulle ha, så med GPS ble det en liten kjøretur over ei bro og til en annen bydel. Vi dro til en restaurant kalt Dødeladen. 

Der spiste vi deilig middag. Gamle Gubben Grå og jeg spiste Hvalbiff med peppersaus og guttene entrecôte og biff. Alle var enige om at det var et deilig måltid. 

Så bar det tilbake til Bud I striregn.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg