Jeg vet jo at dere alle virkelig har ventet på litt matinnlegg fra denne kjerringa. Og i dag har jeg laget middag fra bunnen av og deler gladelig oppskrifta med dere.
Den deilige suppa dere ser på bildet heter Tydalsuppe og jeg fant oppskrifta i et gammelt Lev landlig dom jeg kjøpte på Fretex for en tid tilbake.
Jeg søker opp suppa og ser at den samme oppskrifta verserer flere steder i litt forskjellige variasjoner, så jeg deler oppskrifta.
3 stk store paprika
3 stk middels store løk
1 stk purreløk
2 l iter vann
3-4 blokker med buljong
Krydder, pepper, hvitløk-og naturell Tine smøreost( 1 av hver )
Stek kjøttdeig og kutt opp paprika, løk og purreløk.
Kok opp buljongen og ha i ovennevnte, la koke i 20 minutter.
Bland 2 ts salt, 1 ts pepper, 1 ts malt ingefær og 1 ts muskatnøtt.
Bruk litt av det på kjøttdeigen når den stekes, resten smakes til på slutten.
Serveres med godt brød til. Her i huset vil det si hvitløksbaguetter.
Deilige suppe, denne så god ut. Skal prøve å lage en dag! 🙂 Supper er godt!
God høstmat når det blir litt mer høstvær.
Lagret! Elsker suppe… 🙂
Gled deg,
Så god den så ut! 😀
Æsj, den så utrolig ekkel og vond ut.
Hilsen Vigdis