Påskemat, påskepynt,

Jeg starter dagen med tekopp og tastatur – og et bilde av en for lengst spist julemiddag. Lot meg inspirere av et innlegg om ukemeny til å i det minste ha et bilde og noen ord om mat for å fange leserne.
Jeg har ingen planer om å servere julemiddag i dag, men grillribbe ligger klar til å bli frakta opp på skauen for litt grilling i solveggen i løpet av dagen.
Da jeg var barn hadde vi noen ganger ribbe i løpet av påsken, altså ikke grillribbe men mer julevarianten. Tror ikke det blir det i Drømmehuset denne påsken.

Inne hos Norge og verdens nytt leser jeg om en kvinne fra Larvik som er savnet. Sist sett da hun tok toget til Valdres for snart to uker siden. Sånt må være tøft for venner og familie. At folk bare forsvinner.
Hvert år blir mellom 1.600 og 1.900 mennesker meldt savnet i Norge.De aller fleste kommer til rette etter kort tid, men i løpet av de siste 20 årene er det likevel omtrent 500 som er registrert i KRIPOS sin database over savnede personer. Noe å tenke litt over. Hvem er de? Hva skjedde?

Nei la oss heller snakke om mat og ukemenyer. Eller kanskje ikke. Vi hopper heller raskt videre.
Noen har mistet noen de var glad i, de får min medfølelse. Andre har ikke skrevet noe på to uker, ikke like mye medfølelse.

Et innlegg du derimot MÅ få med deg er dette. Her har du et innlegg som får deg til å trekke på smilebåndet og bare kose deg. Vi trenger litt fjas og tull. Vi trenger å trekke litt på smilebåndet. Nå vet jeg og hva jeg skal drive med til høsten.

Påskepynt og påskekrus har jeg funnet frem og Drømmehuset er pyntet til påske. Påskedukene har ikke kommet frem, mulig de får påskefri i år. Vi får se hva som skjer til uka. Påskegardiner har jeg aldri hatt. Mulig jeg må supplere med noen blomster til påske. I det minste en liten påskelilje på trammen. Vi plantet masse påskeliljer i høst, men de ligger under en haug med snø. Er vi heldige så mulig de blomstrer til pinse…
Bildet under er fra i fjor, hvis noen lurte. Ingen blomst på terrassen så langt i år. Bare snø.

Doc og Dask skriver om noen som har tatt førerkort. Jeg kan fremdeles gjenskape den frihetsfølelsen den lappen ga meg. Jeg var og så heldig at egen bil sto klar og ventet når lappen var en realitet. Den gamle bobla og jeg var på mange eventyr før den endte sitt liv på taket i ei grøft i Hurdal. (Men det er en annen historie).

Flere enn meg som tenker på å gjøre det fint ved inngangen sin til påske leser jeg. Men å plante så mye ute på trammen her er alt for tidlig selv om sola skinner. Jeg får nøye meg med en påskelilje på bordet og håpe den ikke fryser i løpet av natta.
Ikke tror jeg det kommer til å være noen aktivitet i hagen i påsken. Hele tomta er fremdeles dekket av relativt mye snø, men jeg ser det tiner litt for hver dag, og ute hos Høvdingen var det helt klart vår. Den kommer nok hit og – snart.

Men nå FROKOST! Det blir nok ikke karrisalat med kylling slik som hos Tom på første plass. Ikke noe hjemmelaget pålegg her, Men muligens det er igjen litt potetpai fra middagen i går. Kan jo bli bra frokost det. Må jo ha mat i magen jeg som snart skal på skirenn.

Nyt dagen folkens.
Og til alle dere som holder hjulene i gang mens vi andre ferierer GOD VAKT!!

 

6 kommentarer
    1. Jeg holder blomstene jeg har kjøpt innomhus jeg også.😅
      Orker ikke å grave dem fram under snøen som stadig faller fra himmelen.🙈
      Kan tenke meg at det serveres mat som lukter og smaker godt hos dere i dag.🤩
      Ha en fin lørdagskveld!🤗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg