Hvem skyter på Donald?

Ok, jeg vet det er ei hane og ikke den berømte anda til Disney som er på bildet. Men så var det heller ikke Herr Duck jeg siktet til i overskriften til dette innlegget. Meg bekjent er det vel ikke så ofte folk, eller ender, skyter på han. Nei det er en annen hønsehjerne med navn Donald som til stadighet er i skuddlinjen for dårlige jegere.

Konspirasjonsteorier er jo inn for mange borte i Amerika. Ja ikke bare der når jeg tenker meg om. Men når folka rundt Donald tenker omtrent sånn; Nå har jeg blitt skutt etter to ganger, men han gamlingen og hu dama har ikke blitt skutt etter en eneste gang. Det er da et soleklart bevis på at det er laget rundt gamlingen og hu fama som bedriver skytingen.  
Jeg vet ikke om jeg helt kjøper den teorien.

Jeg mener: Det at ingen skyter på meg kan da umulig være et bevis for at jeg står bak skyting på andre.

Jeg har en annen teori.
Det er at Donald arrangerer skytingen på seg selv. Det kan forklare at ingen av de to skytterne har truffet målet. Når valgkampstrategien inneholder attentatforsøk på seg seg selv for enten å få sympati-stemmer, vise seg som en sterk og tøff kandidat eller demonisere den andre kandidaten ja da er ikke en del av planen at en skal segne om død som ei sild.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg