På gamle tomter.

Vi prøver etter beste evne og ikke fokusere for mye på at grunnen til at vi er på Ullevål i dag er en avtale på Kreftsenteret.

Kreftsenteret. Bare ordet gir meg en klump i magen. Jeg minner meg selv på at oppgaven min ikke er å ha klump i magen og gravrøst, men å være realistisk optimist og forsøke å få tankene over på andre ting. I det minste i noen øyeblikk.

Så vi drikker kaffe-latte på Espresso House som har egen filial her inne. Vi er litt tidlig ute, så da er det å sitte i gode kurvstoler ute i sola og drikke kaffe-latte og spise kanelboller langt å foretrekke fremfor et venterom på kreftsenteret.  Etterpå svinger vi oppom det som i gamle dager kaltes B-blokka men dom nå har adressen Kirkeveien 166d. Blokka hvor jeg hadde studenthybler min fra oktober 1988 og til jeg avsluttet studiet i juni 1990.

Rom 612 i denne blokka var mitt hjem. Grå, flasser maling og gardiner som ikke var like lange da jeg overtok hybelen. Jeg malte den knall rosa, omtrent slik som  gjestedoen hjemme i Drømmehuset. Så hang jeg opp hvite trådgardiner med blonder. Jeg elsket den hybelen, selv om jeg delte dusj, do og kjøkken med 13 andre.

Minnene strømmer på. Gode minner.

10 kommentarer

Siste innlegg