Til Hilde

Jeg skulle så gjerne ha ringt deg i kveld og gratulert deg med 46 års dagen. Jeg skulle ha ertet deg med at du var blitt gammel mens jeg fremdeles er like ung, bare 45 år…

Vi skulle klaget litt om alt vi har igjenn før våre to barn skal stå til konfirmasjon nå i vår, og hvor lite mennene våre hjelper til. Vi skulle ledd en hel masse.

Men, jeg kan ikke ringe deg.Jeg vil aldri mer høre den trillende latteren din. Konfirmasjonen til datteren din må mann din klare uten deg. Du døde brått og meningsløst for 12 år siden – og jeg savner deg så.

Vi traff hverandre da vi begynte på ungdomsskolen i 79, og ble snart uatskillelige erteris. Gjennom ungdomsskole og videregående  delte vi gleder og sorger,

Et godt og nært vennskaå vokste frem. Vi var på hytteturer og andre ferieturer. Vi var på byen sammen hver lørdag i flere år . Minnene strømmer på, og de er mange.

 

Du satt ved sengen min etter hjerteoprasjonen i 84 og jeg satt ved din sykeseng i 99. Du var den første utenom mannen min som fikk greie på det da jeg ventet mitt første barn. Du møtte opp på føden med hjemmestrikkete klær til min lille datter da hun ble født i 91 og var selvsagt gjest i barnedåpen noen måneder senere. Du sa alle de riktige ordene da jeg mistet mitt andre barn i 93, og ordnet barnevakt til storesøsteri begravelsen.

Da jeg giftet meg i 94 var du selvsagt forlover. og jeg hadde æren av å være din forlover i 99 da du giftet deg bare noen få måneder før du døde.

Jeg skulle så gjerne ha snakket med deg bare en gang til for å fortelle deg hvor mye du betød for meg og hvor mye jeg savner deg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg