Oslotur

 

I dag skal Gamle Gubben Grå og jeg til Oslo.  Bare vi to.  Vandre rundt i byen vi begge er så glad i. Byen der Gubben vokste opp. Byen der jeg studerte. Byen der vi traff hverandre.  Og jeg gleder meg.

Jeg liker Oslo luktene lydene og alle menneskene. Gleder meg til å gå rundt i byen og barre være der.

Ta 7 er trikken (hvis den heter det nå) fra “Trikkesløyfa” eller jeg det heter vel John Collets Plass og ned til sentrum.  Gamle gubben grå er ordentlig Hageby-gutt. Vokst opp i Ullevål Hageby og jeg bodde og studerte på Ullevål Sykehus.  Så 7 er trikken var kjent og kjær for oss begge.

 

 

Vi skal på Bondeheimen restaurant og møte Gmle gubben Grås gamle onkel. Jeg har aldri vært på Bondeheimen. Syns det høres både gammelt og traust ut men og litt spennende.  Ble litt skuffet av bildene så for meg en gammeldgs kafe.  Men det blir sikkert hyggelig.  Det er den gamle onkelen som inviterer, Det er lenge siden vi har sett han nå. Så det blir nok en hyggelig dag.

Svigerfars storebror er en bitteliten mann. Alltid ulastelig antrukket i lys grå dress med vest og frakk.  Han har hvitt fyldig hår og hvit vellstellt bart.  Han har alltid vært singel og vært selvskreven gjest hos mine svigerforeldre og andre alektninger ved en hver anledning. Jeg har alltid likt “Pelle” og det har ungene våre og. En søt gammel Gentlemann.

 Håper og vi finner tid til litt vandring rundt i Oslos gater også. Jeg tar i hvertfall med kameraet.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg