Privatsjåfør…

I dag var det jeg som nøt godt av den luksusen det er å ha privatsjåfør.

Jeg skulle på et møte på Kongsberg, og siden min bil står, måtte jeg komme meg dit med Gamle Gubben Grå sin varebil. Jeg liker ikke å kjøre den bilen…  Så jeg smilte pent til Gubben, og tror du ikke han var så snill at han kjørte meg? Så da kunne jeg små-dorme frem og tilbake til møtet. Deilig.

Fordi Gamle Gubben Grå var så snill å leke privatsjåfør, spanderte jeg lunsj etter møtet.  Vi var på en kjempekoselig cafe nede i storgata som hette Konkurs Cafe.  Vi syns navnet var ganske morsomt.  Maten var god, hyggelig sted og effektiv betjening. Vi kommer gjerne igjen ved en senere anledning.  Gikk og mimra litt i Kongsberg etterpå. Jeg bodde i byen ett år på åttitallet da jeg gikk på skole her. Det var mitt første år som selvstendig Første året på hybel.  Kongsberg vil for alltid ha en plass i hjertet mitt.

På veien hjem stoppet vi i Hokksund. Var blitt så kaffetørste.  Skikkelig kosedag med Gubben.  Lenge siden vi har hatt så mye kvalitetstid sammen bare han og jeg.

 

Vel hjemme rakk jeg en tur med Kjøteren og en telefon til Datteren før jeg måtte hyre Gubben som privatsjåfør for nytt oppdrag.  Denne gangen ned til byen. Det skulle være litt møtevirksomhet med Solidaritetslista.

Vi skal jo rocke kommunevalget, og da må det planlegging til. Først hadde styre et møte hvor vi planla mediestrategi. og etterpå hadde den arbeidsgruppa jeg er med i et arbeidsmøte for å finpusse vår del av programmet.

En aktiv dag nærmer seg slutten. I morgen er det atter en dag. Da må jeg få bilen på verksted, snakk mer med Datteren, sett på ny bil? og arbeidet keldsvakt + forberede meg til drøftningsmøte på torsdag, reinskrive vår gruppes del av programmet og tatt ett par jobbtelefoner.  Virker som om det og kan bli en travel dag…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg