Skrivebordet er ryddet for potetgull og tofeefe…

Dagens morgentur gjorde at skrittmålet var nådd allerede før klokka var 10.00.  Det var godt å gå langs elva i lett snødrev – men kaldt.   Alle skritt etter klokka 10 har vært ren bonus, og jeg er helt klart på pluss siden.  Så bra, for det er jo i dag jeg starter på ordentlig.

Frokosten besto av to tørre brødskiver med brelett (hvem har kjøpt brelett, vi pleier jo å bruke bremykt ?) og gulost.ikke noe ostebriks og ikke noe majones. Og hvis du ikke visste det, så er kaloriforskjellen på brelett og bremykt ganske så stor. (Det er for så vidt smaken og…) og en stor kopp te.

Klarte å komme meg gjennom handlerunden uten å kjøpe “kjørecola” eller andre belønninger. 

Ryddet vekk potetgullposen med litt potetgull-rester og den halvtomme tofefee-esken fra skrivebordet.  For å væreærlig “ryddet” jeg restene ned i magen min, men det ble i det minste ryddig..  Med det samme jeg var i gang, ryddet jeg også de siste julekakene ut fra to kakebokser. også…. 
Burde helt klart ha spist en lett lunch etter turen med Kjøteren for å unngå slike utskeielser. Eller tatt et eple i stedet..

Ryddet også i klesskapet. Alltid noe som ikke blir brukt, eller har blitt brukt alt for mye og er blitt slitt. Det som er slitt blir kastet, og det som er like fint blir levert til Fretex.Fantaserte litt om hva slags kjole jeg skal ha på meg på femti års laget mitt om 8 måneder. Går alt etter planen vil jeg kle den hvite  og den røde kjolen sikkert være enda mer kledelige enn i dag. Går det som jeg virkelig håper og jeg bikker et bestemt tall før femti års dagen, skal jeg investere i en virkelig rå kjole.  

Til middag hadde vi fløtestuede poteter og Cognac-gravet ishavsrøye. Høres sikkert litt tint ut, men sagt på en annen måte Vi hadde rester fra kjøleskapet.  Det ble en lett middag.  Jeg har aldri likt stuinger av noen som helst sort, så det ble en liten skje med poteter og noen skiver gravet ishavsrøye. og et stort glass blå farris .

Nå koser jeg meg med en kopp te mens jeg sitter på PC en.  Til tross for ryddin av kaker, sjokolade og potetgull på en kanskje lite konstruktiv måte, får jeg bestått på denne første dagen.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg