Trøtt som ei strømpe…

I

I går var jeg irritabel og glefset til alle her hjemme.  I dag, er jeg som så mange ganger før dette året, totalt utslitt. Vil helst bare sove.  

Jeg våknet tidlig etter en merkelig drøm.  Sto opp og tisset. Klokka var syv, og jeg var lys våken og vurderte å kle på meg og starte dagen.  Men klokka var knapt 7. Det var søndag…. Jeg krøp ned i senga igjen, og lå der og dorrma. Tenkte jeg skulle stå opp klokka 8.  Men litt før 8 ble øyelokka tunge og jeg gled inn i drømmeland igjen.  Våkna ikke før klokka var over 10.

Frokost.
Sola skinte, og i hagen er det mer enn nok å ta fatt på. Smittet av Gamle Gubben grås arbeids-iver gikk jeg ut for å rake plen. Men det ble plenraking med mange lange pauser i kurvstolen på trammen med Mikrohunden sovende på fanget.  Hele formiddagen gikk nesten med før plena var raket. 
Rakk å bake ferdig surdeigsbrødet som jeg hadde brukt halve uka på å lage surdeigen til, sette på en oppvaskmaskin og ta en dusj før alt som het arbeidslyst og overskudd hadde forlatt kroppen.  

Etter litt smak på ferskt brød og en torskemiddag var jeg for trøtt og for sliten til å sitte i kurvstolen på trammen med ei bok.  Jeg prøvde, men det varplent umulig.  Sp selv om sola skinte og temperaturen minnet om sommer, tok jeg med meg pleddet mitt og la meg på sofaen og sov.  
Tre timers komatøs søvn før jeg tvang meg opp.  

Nå, en time senere, er det på tide å krype til køys.  Det føles godt,  men samtidig utrolig irriterende.  Jeg skulle så gjerne hatt mitt gamle energi nivå tilbake.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg