Endelig helg

Da er det helg. Regnet siler ned utenfor vinduet, skylaget ligger lavt. det er grått, trist og skikkelig høst.
Jeg har tatt på meg tykke raggsokker, føttene ble litt våte i en vanndam i sted da jeg var ute med hundene. Tøysko er ikke det rette i dette været.

Gamle Gubben Grå er kommet hjem for helga. Det er godt. Nå er det bare en uke igjen så er han ferdig med behandling og kommer hjem. Det tror jeg vi begge synes at skal bli veldig, veldig godt.
Vi har vært ute og spist. ikke noe fancy sted, men på Gjestegården. Der kan jeg spise burger og Gamle Gubben Grå norsk tradisjonskost. Greit å få det man har lyst på når matlysten ikke er all verden.

Han var med meg og gikk tur med hundene i regnværet. Måtte vise han at Kidd har blitt mye bedre til ikke å overreagere på alle biler vi treffer på. Kidd oppførte seg eksemplarisk, og Gamle Gubben Grå ble faktisk imponert over hvor flink han var blitt. (Jeg var litt imponert jeg og. Det er ikke alltid det går like bra.) Har plukket opp noen triks på “Fra bølle til bestevenn”.

Nå skal vi kose oss, lade batteriene og bare være sammen i helgen. Så får vi se om det blir kaffe-latte  eller Palestina-demonstrasjon i morgen, eller kanskje begge deler.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg