Mathandel….

Noen mennesker har litt sære greier de liker. Isabell Raad er en av dem.   Hun elsker å se andres mathandel!?!??? Jeg kunne ikke være mindre interessert .  Jeg mener, hvilken interesse kan andre folk ha av hva jeg putter i handlekurven på Kiwi? Og jeg skal love dere at jeg ikke står og følger med på hva en foran meg i køa legger på båndet i kassa.  Da må det være noe virkelig sært, eller noe som får tankene mine til å trekke sine egne konklusjoner,  Som for eksempel  30 kilo sukker og en kilo gjær…….  (Jeg bor på landet..)

Isabell er blitt lei av å spise på restaurant og take-away,  derfor har hun kjøpt inn til opptil flere middager hun kan lage hjemme, noe hun ikke har gjort ved tidligere handler hun har delt.
Vel her i huset blir de aller, aller fleste middager laget her hjemme. Billigst slik.

Nå skulle jeg gjerne ha delt bilder av denne kjerringas mathandel.  Men det går ikke.  For i går klarte jeg å knuse mobilen min.  Det kommer et innlegg om det senere.

7 kommentarer
    1. Kunne ikke brydd meg mindre, jeg heller! Det der kommer til å forbli et mysterium for meg, altså…
      Kjipt med mobilen! God bedring til den, – eller er alt håp ute?

    2. I min pure ungdom jobbet jeg på et S-varehus. Gøy å sitte i kassa hver gang det var tilbud på sukker, for da kom mannfolka og handlet. ( Man behøver ikke bo på landet, skjønner du…). Gjær tok de også med seg. ” Jeg er så glad i å bake”, sa en kar til meg og flirte. Joda…
      Vi vokste opp med HB i annet hvert hjem, men ungene lærte tidlig å holde kjeften om putringen. At myndighetene trodde folk i bibelbeltet ikke drev like mye med sånt som f.eks. trøndere, var jo helt feil.

        1. Hehe, kundene hadde bedre råd? Og vinmonopol i hovedstaden. Det siste var det ikke i denne byen ( det er nå)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg