Squashgrateng, på oppfordring

På lørdag lagde Gamle Gubben Grå squashgrateng. En leser ba om oppskriften, og her kommer den. Den sto i Aftenposten 11. mars.  Skjær den smaleste enden av squashen i skiver, og riv resten av squashen på et rivjern.
Stek finsnittet purre og et par fedd hvitløk til den blir gyllen.
Klem væske ut av den revne squashen og bland det med purren, et par egg, fetaost, chili og sitronskall. Krydre med litt salt og pepper.
Hell blandingen i en ildfast form.
Legg squashskivene på toppen og dryss over ost.
Stek den i steikeovnen en halvtimes tid.

Siden det var Gamle Gubben Grå som laget gratengen her i Drømmehuset ble det selvsagt lurt litt bacon i retten, men det er helt unødvendig.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg